Kofeinová svatba ve stodole

Dnes tu máme něco pro milovníky netradičních svateb a dobré kávy k tomu. Tato svatba je opět důkazem toho, že i tento den si můžete udělat přesně podle svých představ a tak, aby každičký detail vaší svatby měl pro vás dva hlubší význam. Milujete kávu a všichni to o vás vědí? Tak ji směle zakomponujte do svého svatebního dne. K dobrotám připravte kávový bar, jako dárek pro hosty třeba hrníček na kafe a zrnka kávy v krabičce mohou být skvělým místem pro prstýnky.

Ondrej Čechvala o focení svatby

Peťa s Tomem jsou mimo jiné členy improvizovaného divadla. A podobně jako v divadle i na své svatbě se rozhodli improvizovat a udělat ji takříkajíc samoorganizovanou. Jak to vypadá, když se mladí rozhodnou zahodit všechny tradice za hlavu a udělat si tuhle událost zcela po svém?

Svatební slib…

… zpečetili šálkem dobrého kafe, hostinu začali přípitkem s Guinnessem a místo klasických her jim přátele připravili, jak jinak, improvizovanou divadelní scénku z jejich života. A nejkrásnější na tom bylo to, že měl každý tenhle detail v jejich životech svůj význam.

FOTOGRAFIE Ondrej Čechvala / MÍSTO Stodola v meruňkovém sadu


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

  1. Steelek

    16 září

    Parádní místo na svatbu!

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba