PRÁVĚ ČTETE

DIY Jednoduchý a elegantní svatební účes

DIY Jednoduchý a elegantní svatební účes

Pokud nejste velkým fanouškem různě natočených a vyčesaných svatebních účesů podobně jako já, rozhodně se vám bude líbit tento jednoduchý, i když ne zcela dokonalý, ale přesto elegantní účes. Je spíše vhodný pro nevěsty, které chtějí ve svůj svatební den působit tak trochu étericky. Tím pádem se bude hodit více k jednodušším, volně padajícím svatebním šatům a přirozeně vypadajícímu, jemnému make-upu.

Pojďme tedy na to

• Budete potřebovat elegantní čelenku, která se bude hodit k vašim šatů. Nejlépe s gumičkou. Vaše vlasy by měly být umyté a vysušené. Přidejte jim trochu textury tím, že je jemně zvlníte. Natáhněte si čelenku přes vlasy.

• Rozdělte si vlasy na tři části. Začněte se zastrkáváním vlasů za gumičku čelenky, od středu a postupujte ke krajům. Nemusí to vypadat dokonale. Právě nedokonalost dodává tomuto účesu éterický vzhled.

• Vlasy, které vám zůstali na pravé straně zatočte dohromady a uložte na horní část vzniklého drdolu, přichyťte spinkou nebo vlásenkou. Stejně postupujte i na druhé straně. Na neposlušné vlasy, které nechtějí zůstat na místě, použijte sponky.

• Jemné vlasy po stranách tváře natočte. Aby účes vydržel, použijte na závěr spršku laku na vlasy. A máme hotovo. Co na to říkáte?

FOTOGRAFIE A ÚČES Missy Sue


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

  1. salome

    18 října

    super to je…mne to raz urobila jedna afgánska slečna v práci…dovtedy som o tom ani nepočula…a vravela mi, že občas si to nechá na noc a potom má pekné vzdušné kučery 🙂

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba