PRÁVĚ ČTETE

Nevěsty, připravte se! Nová svatební sezona na Cha...

Nevěsty, připravte se! Nová svatební sezona na Chateau Mcely je za rohem.

Nové svatební trendy jsou tu. Chateau Mcely se těší na další přehlídku elegance, krásy a mcelských nevěst v kaskádových šatech a zdobných mašlích. A pozor, bude to chtít kočár s koňmi! Prostě boho svatby jsou ty tam a zámecká noblesa se vrací.

  

fotografie Dara Rakovčík / organizace a dekorace Svatby podle Adély / květiny Frezia Fleur / šaty Poner

Dekorace, kruhy a zase kruhy


Patio Bellavista je přímo předurčeno ke splnění trendy svatební školy díky svým závěsným kruhům zdobeným květinami. Kruhy se totiž promítají do květin, slavobrán, závěsných dekorací nebo v podobě květinových věnců dokonce i na dorty. V kurzu jsou maxi balóny a kreativní tiskoviny z ručního papíru s rytinou. A když zdobit, tak hlavně obřadní místo, ideálně v podobě podia na míru nebo použít závěsné vlající dekorace. Atmosféru doplní i stany nových oválných tvarů ke svatební hostině uprostřed parku s průhledy do kraje, osvětlené a vybavené vkusným nábytkem.

fotografie Štěpán Vrzala / dekoracie Dajana Nebuchla / květiny Flover.sk


Módní diktát radí ultra fialovou barvu, metalické barvy či stoly bez ubrusů. To vše zámek splňuje ve svém běžném interiéru a designu. Restaurace Piano Nobile stoly bez ubrusů kombinuje s kontrastem kulatých zdobných stolů se světlými lněnými ubrusy a svícny. Třešničkou svatebních oslav příštího roku budou tematické stánky s cukrovou vatou, nanuky či retro Prosecco Van.

  

fotografie Dara Rakovčík / organizace a dekorace Svatby podle Adély / květiny Frezia Fleur / dort PunkRockCakes

Svatby ve Mcelích stojí za to v každé roční době!


Jaro a záhony tulipánů a narcisů. Léto a barevné louky. Podzim a koberce mnohobarevných listů. Závěr roku a nekonečné metry světelných řetězů. Zima a jízda na saních, sníh, kožešiny a svíčky. O výhodách zimní svatby, se více dočtete zde.

  

fotografie a dekorace Cool Flowers


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba