PRÁVĚ ČTETE

5 netradičních barevných palet pro vaši podzimní s...

5 netradičních barevných palet pro vaši podzimní svatbu

Myslím, že letos se začínáme těšit na podzim mnohem dřív, tedy alespoň já to tak mám. Po dlouhém a horkém létě přijde období překrásně zabarvených listů a ranní mlhy. A co je ještě tak skvělé na podzimu? No přeci podzimní svatby! Dnes jsme pro vás dali dohromady pět netradičních barevných kombinací, díky nimž bude vaše podzimní svatba vzrušující a svěží minimálně jako toto roční období.

Brosková se zelenou


Určitě jste už slyšeli, že se vaše podzimní svatba nemůže nést v tónech světlých, romantických a pastelových barev. Ale světlé odstíny broskvové barvy a jemně zelené, jako šalvěj, ty určitě vaší svatbě neuškodí. Perfektní odstín broskvové podtrhne sezónní oranžovou, no nebude tak výrazná a dokonale zjemní svatební výzdobu.

jedna / dva / tři / čtyři / pět

Námořnická modrá s tmavým pomerančem


Hledáte kombinaci pro super elegantní, ale zároveň romantickou podzimní svatbu? Vsaďte na tmavou námořnickou modrou v kombinaci s opravdu tmavou pomerančovou. Budete překvapeni, jak sofistikovaně bude tato barevná kombinace vypadat. Vaše družičky oblečte do dlouhých šatů, budou vypadat úchvatně a nebude jim chladno na nohy.

jedna / dva / tři / čtyři / pět

Světlé a tmavé odstíny fialové


Tato barevná kombinace funguje určitě během celého roku. Pro vaši podzimní svatbu určitě kombinujte spíše jemné odstíny levandulové, s tmavším odstínem lilku. To dodá vaši barevné paletě trochu na dramatu, ale pořád bude dostatečně něžná a dívčí.

jedna / dva / tři / čtyři / pět

Krémová se zlatou a vínovou


Vínová je dalším příkladem klasického podzimního odstínu. Krémová se zlatou jen dodají této barvě trochu toho romantického ducha. A když se ve vaši svatební výzdobě objeví tu a tam trochu růžové, určitě to nebude na škodu. Podtrhne to jen opravdu krásný podzimní zážitek.

jedna / dva / tři / čtyři / pět

Hořčice a lesní zeleň


Neříkejte mi, že tato teplá barevná kombinace na vás nekřičí “podzimní svatba”. Umím si ji dokonale představit například na svatbě ve stodole, s hromadou světýlek a svíček, teplými dekami a horkým kakaem. Krásné krajkové šaty s divokou svatební kyticí v tónech žluté a lesní zeleně.

jedna / dva / tři / čtyři / pět


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

  1. Svadobne saty

    24 července

    Nádhera. S takovou svatbou je radost vizuálně i názorově souhlasit

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba