PRÁVĚ ČTETE

5 trendy účesů pro každou nevěstu

5 trendy účesů pro každou nevěstu

Vdnešním článku jsme pro vás připravili nápady na to, jakým způsobem upravit vlasy ve váš svatební den, a to bez ohledu na to, jak dlouhé vlasy máte. Inspirovala nás k tomu práce australské svatební designérky Taniy Maras, kterou naleznete na tomto odkazu. Podívejte se tedy společně s námi, jaké trendy se nyní ve svatebních účesech objevují a možná tak najdete inspiraci pro svůj účes na tento velký den.

Nízký drdol se zapletenými vlasy


Nízký drdol je vhodný pro jakoukoliv nevěstu, i tu s kratšími vlasy, protože je možné do něj dodat umělou výplň, díky níž bude drdol bohatší. Praktický je nízký drdol také pro to, že je možné jej ozdobit různorodými doplňky a případně do děj připnout také závoj. Pro letošní rok přicházejí kadeřníci s nízkými drdoly, doplněnými o texturu ve formě zapletení. Vlasy je možné zaplést jak klasickým copem, tak třeba také rybím copem. Velkou výhodou je, že zapletení samo o sobě může působit jako drdol, což je ideální právě pro kratší vlasy.

   

jeden / dva / tři / čtyři

Jednoduchý “rozcuchaný” drdol


Nedbalá elegance a “nedokonalé” sepnutí vlasů patří k těm nejžhavějším trendům. Moderní nevěsta by podle Taniy Maras měla vypadat hlavně přirozeně a její účes by měl odrážet její osobnost. Nízký profil drdolu a volné prameny vlasů, které nejsou pevně sepnuty tak krásně dokreslují vzhled nevěsty.

 
 

jeden / dva / tři / čtyři

Šik culík


Dalším zajímavým trendem pro letošní svatební sezónu je sepnutí vlasů do culíku, a to jak ve formě vysokého culíku, tak toho nízkého. Vysoká varianta nádherně podpoří bohatě zdrobené šaty a výborně doplní luxusní svatbu. Někteří návrháři do těchto culíků přidávají také sametové stuhy v různých barvách, které podpoří něžný nádech účesu.

 
 

jeden / dva / tři / čtyři

Poloviční drdol


Letošní novinkou je sčesání pouze horní části vlasů do pleteného copu a jeho připevnění k temeni hlavy. Zbytek vlasů se poté navlní a nevěsta vypadá jako mořská víla. Tento účes se krásně hodí k něžné boho svatbě a k volným svatebním šatům.

   

jeden / dva / tři / čtyři

Vázaný drdol z části vlasů


Naším posledním námětem je “uzlový” drdol, který je částečně obměnou polovičního drdolu. Spočívá rovněž v sepnutí pouze části vlasů, jiný je však v tom, že vlasy tvoří více nebo méně pevně svázaný uzel. Přestože se to možná na první pohled nezdá, tento účes působí velmi elegantně a něžně.

   

jeden / dva / tři / čtyři

Ať už jste si z nabídky našich letošních novinek vybrali svůj svatební účes nebo ne, pamatujte na co, že účes by měl podtrhovat vaši osobnost a být příjemným dokreslením celého vzhledu. Měl by vydržet co nejdéle ve své původní podobě, zároveň by však měl být pro vás pohodlný tak, aby vás nerušil při svatebním veselí. Držíme palce, abyste si vybrali ten pravý.


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

  1. Martin

    18 července

    Ozdoby do vlasů – vaše inspirace ke krásnému svatebnímu účesu
    https://www.magickemomenty.cz/Ozdoby-do-vlasu-c1_0_1.htm

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba