PRÁVĚ ČTETE

Svatební setkání – potkat se, vidět se, sezn...

Svatební setkání – potkat se, vidět se, seznámit se, zamilovat se

Nedávno jsem díky Instagramu narazila na jednu krásnou akci – Svatební setkání. Chtěli byste vědět, co mě právě na této akci zaujalo nejvíc? Hlavně to, že nepůjde o klasický svatební veletrh, kam nevěsty chodí, aby získali slevu na svatební prstýnky nebo šaty. Půjde totiž o možnost představit svou práci nastávajícím snoubencům tak, aby se do ní mohli nejen zamilovat, ale také zkonzultovat všechny nesmělé dotazy, ochutnat nějaké ty dobroty a aby odcházeli s příjemným pocitem, že si pro svůj velký den vybrali opravdu dobře.

Svatební setkání je…

…česko-slovenská akce, takže tam najdete dodavatele z obou těchto zemí, z čeho já, jako poloviční Slovenka, mám obrovskou radost. Vše je, a bude pod taktovkou Lucie Hauzner ze Zaslíbeni lásce už za měsíc, 1. a 2. listopadu v nádherných v prostorách staré slévárny Galerie Schrott v Brně. A kdyby vás zajímalo, koho na Svatebním setkání najdete, podívejte se na stránky nebo na Instagram a Facebook této akce. A třeba se tam potkáme také.

A co o Svatebním setkání říkají její autoři?

“Potkat se, vidět se, seznámit se, zamilovat se… tak začíná většina příběhů lásky a přesně tak bude vypadat naše Svatební setkání. V ohromujícím a inspirativním prostoru Galerie Schrott se setkají svatební dodavatelé z blízkého okolí, ale i ze zahraničí, aby se osobně potkali se snoubenci, kteří nehledají jen inspiraci ale také harmonii.”

Svatební setkání není veletrhem ani výstavou

“Svatební setkání je koncentrací krásy, lásky, originality, profesionality, umu a dobrého pocitu na jednom místě. Jednotliví dodavatelé společně vytvoří prostor, kde vám prostě bude dobře. Všechny originální dekorace si budete moci prohlédnout v realizacích, které vám vezmou dech a u těch jedlých samozřejmě také ochutnat.”

Nesetkají se zde jen dodavatelé a snoubenci

“Ale bude tu především inspirace, atmosféra plná lásky, osobní přístup a um všech, kteří svůj život zasvětili svatbám. Samotná svatba jako taková je o vztazích a právě ty mohou začít a vyrůst na akci, jakou naše Svatební setkání bude.”

FOTOGRAFIE Sabina Povolná / KONCEPT Zaslíbeni lásce / KVĚTINY Simply Flowers / MAKEUP Veronika Mykolenko / VLASY Lisa Giannotti / ŠATY Ty Momenty / ŠPERKY ann.sperky / Wedding Bobblehead Gift Luckybobbleheads


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba