PRÁVĚ ČTETE

5 důvodů, proč si zamilovat podzimní svatbu

5 důvodů, proč si zamilovat podzimní svatbu

Podzim je tady, a to v celé své kráse. Poslední zubaté sluneční paprsky, krásně zbarvené listy na stromech, mlhavé pochmurné rána a namrzlá tráva i okna na autech. To vše k podzimu neodmyslitelně patří. Přesně jako těchto 5 důvodů, díky kterým se do podzimní svatby zamilujete. I když se svatební sezóna u nás už pomalu, ale jistě blíží ke svému konci, proč si ji ještě o kousek neprodloužit a neuspořádat si tu nejúžasnější podzimní svatbu.

Podzimní květinové koruny

Květinové koruny a věnce letí napříč všemi ročními obdobími. Stačí přidat květiny výrazných barev, trochu listí nebo sezónních bobulí, zlatou barvu a doplněk pro podzimní nevěstu je hotový.

via 100 Layer Cake / via Style Me Pretty / via Green Wedding Shoes /  via Green Wedding Shoes

Hřejivé deky

Zahřejte své hosty. Představa venkovní svatby na podzim je u nás trochu mimo, ale hlavně dámy v krásných šatech, a ne zrovna vytopených místnostech tuto pozornost určitě mile uvítají. Nechte je pohodlně se zachumlat.

via Bridal Musings / via Style Me Pretty / via Style Me Pretty / via Rustic Wedding Chic

Popcornový bar

Hledáte na svou svatbu něco opravdu originálního? Vyzkoušejte třeba místo sladkého nebo sýrového baru ten popcornový. Nebo pro své hosty připravte místo sladkých balíčků na stoly popcorn ve skleničce.

via Style Me Pretty / via Knotsvilla /via Style Me Pretty / via Pen & Paper Flowers

Kytice s listím

Ach ty kytice, překrásné kytice. Pokud plánujete podzimní svatbu, určitě zvažte možnost využití sezónních květin, jako jsou například jiřiny, a doplňte je o překrásně zbarvené listí, bobule nebo suché plody.

via Whimsical Wonderland Weddings / via Green Wedding Shoes / via Green Wedding Shoes / via Green Wedding Shoes

Světýlka a svíčky

Nic nevytvoří pohodovější a útulnější atmosféru tak jako svíčky a světýlka.  A v tomto případě platí, čim víc tím líp. Dny jsou už kratší a terapie světlem v těchto pochmurných dnech opravdu funguje.

via Style Me Pretty / via Rustic Wedding Chic / via Ruffled / via OnceWed


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba