PRÁVĚ ČTETE

Věčná otázka – prsten s kamínkem nebo bez?

Věčná otázka – prsten s kamínkem nebo bez?

Narazili jste na člověka, před kterým můžete být sami sebou, chcete se vedle něj probouzet každý den, dává vám pocit jistoty a chcete s ním sdílet všechno dobré i zlé? Pak jste našli svou spřízněnou duši a chybí už jen potvrdit lásku na celý život snubním prstenem.

Spojte vaše srdce prstýnkem

Navléknutí prstýnků při obřadu symbolizuje věčnou lásku a spojení partnerů. Jaké ale vybrat, aby k vám pasovaly? Dopřejte si s vaší drahou polovičkou chvilku, při které se společně domluvíte a ujasníte si vaše představy. Prstýnky by měly reprezentovat vaši osobnost i vztah. Při výběru nezapomeňte zohlednit váš styl oblékání a nebojte se dát si na čas, protože prstýnky budou ozdobou ruky do konce života.

Snubní prsteny s kamenem

Dobám, kdy jste mohli zvolit jen obyčejný snubní prsten s jedním kamenem zasazeným v kroužku, už dávno odzvonilo. U dámských verzí se stávají trendem jemné prstýnky zdobené třpytivými diamanty po celém obvodu. Podtrhují totiž jejich ženskost a na ruce vypadají úžasně. Nechte svou lásku zářit a pořiďte si snubní prsten z kolekce AMOUR.

Pro milovníky výraznějších kousků jsou jako stvořené prstýnky z kolekce LINIA v kombinaci bílého a růžového zlata. Tomuto modelu vévodí snížený profil linie, do které jsou ve verzi pro dámy usazeny drobné kamínky. U těchto prstýnků každý hned pozná, že k sobě s partnerem patříte a vzájemně se doplňujete. 

Prsteny bez kamínku pro minimalisty

Snaží se vás někdo přesvědčit, že bez kamínku to není ono? Nesmysl. Minimalismus z módy nikdy nevyjde, a i bez kamínku mohou mít prstýnky jedinečný design. Pokud dáváte přednost jednoduchosti, ideální volbou jsou pro vás prstýnky z řady LINIA, které i přes svůj výrazný vzor zachovávají minimalistický styl. Hodí ke každému oblečení, a zároveň působí velmi elegantně. 

Svěřte se do rukou Bisaku 

Svatba je jedním z nejdůležitějších dní vašeho života. V Bisaku láskou žijí a udělají vše proto, abyste byli s výběrem snubního prstenu spokojeni. Navštivte je v jedné z kamenných prodejen v Praze, Brně, Ostravě nebo Bratislavě a společně najděte prsten přesně podle vašich představ.

*Tento příspěvek vznikl díky spolupráci s Bisaku


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

  1. Alcakockova

    30 dubna

    Ahoj, moc děkuji za tento moc zajímavý a poučný článek! Já jsem čerstvě zasnoubená, tak už hledám nějakou inspiraci. Například svatební šaty jsem našla v tomto skvělém svatebním salónu: http://www.pujcovna-renata.cz/svatebni-salon/, který mi doporučila kamarádka. Ta v této půjčovně půjčovala šaty šaty na věneček pro svou dceru. Mám tam vyhlédlé jedny bíle a jedny velmi jemně růžové.

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba