PRÁVĚ ČTETE

Předsvatební focení v portugalském městečku Estori...

Předsvatební focení v portugalském městečku Estoril

Předsvatební focení v zahraničí začínají být víc a víc oblíbenější i u nás. Hlavně díky Instagramu totiž vidíme, kdy a kde se pohybuje náš oblíbený fotograf, a tak to můžeme spojit a naplánovat si tak překrásné focení. Navíc na našem oblíbeném místě a s našim oblíbeným fotografem. A pokud uvažujete i o svatbě v zahraničí, podobně jako tento belgický pár, můžete to třeba spojit i s výběrem místa pro váš velký den.

Lenka z Our Human Stories o předsvatebním focení v Portugalsku


Leen a Nathan jsou z Belgie a žijí Antverpách. Leen byla poprvé v Portugalsku před devíti lety se svými kamarádkami a hned při této první návštěvě si zemi zamilovala. Už tehdy si vysnila, že se jednou bude vdávat v Quinta de Regaleira (Sintra). Před rokem a půl Portugalsko navštívila znovu, tentokrát už se svým snoubencem Nathanem a opět zde prožili krásné chvíle. Pro svou svatbu, kterou budou mít v září 2019 hledali zemi, kde bude teplo, dobré jídlo a víno.

     


A proto se jednoznačně rozhodli pro Portugalsko. Jejich svatba bude přibližně za rok v botanické zahradě Jardim botânico d’Ajuda v Lisabonu. S Leen a Nathanem jsem se setkala ve městě Estoril současně s Charmaine (majitelka agentury Encharm’d) v době, kdy vybírali svatební místo.

     

FOTOGRAFIE Our Human Stories / AGENTURA Encharm’d / MÍSTO Estoril, Portugalsko 


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba