PRÁVĚ ČTETE

Ruční výroba dodává snubním a zásnubním prstenům d...

Ruční výroba dodává snubním a zásnubním prstenům duši

Zásnubní a snubní prsten jsou důkazem nekonečné lásky. Jak se vyznat v široké nabídce a vybrat opravdový skvost, který se nikdy neokouká? Zvolte správného zlatníka.
 

Aby vám celý svět ležel u nohou


Svatba je váš den. S partnerem jste jedinými, na kterých záleží. Stejně by tomu mělo být už při výběru prstýnků. Podívejte se nejdřív na nabídku a ujasněte si, jaký styl se vám líbí. Nejoblíbenějším materiálem stále zůstává bílé zlato. Rozhodně se ale nebojte popustit uzdu fantazii. Skvěle vypadá například kombinace bílého a růžového zlata. Prsteny z platiny zase víc vydrží.

Od surového materiálu po dokonalý šperk


Na začátku každé výroby prstenu je materiál. Z něj se strojově vyrobí základní kroužek. Díky přesnému nastavení má dokonalý tvar. Poté přichází na řadu klenotník, který prstenu vtiskne duši. Každý kroužek pečlivě opracuje a ručně do něj vsadí kamínky. Jen tak si můžete být jistí, že z něj briliant nevypadne a bude ho zdobit navěky.

Správný klenotník splní vaše nejtajnější přání


Chcete, aby váš prsten zdobil šperk, který nikdo jiný nemá? Žádný problém. Nebojte se být nároční. Profesionální klenotník je totiž natolik empatický, aby dokázal dokonale zhmotnit vaši představu. V klenotnictví Bisaku návrh nejdříve naskicují a pomocí 3D technologie vymodelují do reálné podoby. Díky tomu uvidíte, jak bude váš prsten vypadat. Vybírat můžete z bílého, žlutého a růžového zlata i platiny.

Bisaku tvoří lásku


Bisaku není jen klenotnictví. Je to značka, pro kterou je láska na prvním místě. Každý den se inspirují jejími nejrůznějšími podobami a jejich prsteny mají duši. Charakterizují je čisté linie, design a cit pro detail. Každý prsten se stává magickým symbolem uchovávající vzpomínky. Navštivte jednu z kamenných prodejen v Praze, Brně, Ostravě nebo Bratislavě a přesvědčte se na vlastní oči.

*Tento příspěvek vznikl díky spolupráci s Bisaku


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba