PRÁVĚ ČTETE

Vánoční žádost o ruku – romantika v té nejryzejší ...

Vánoční žádost o ruku – romantika v té nejryzejší podobě

Blíží se kouzelné období roku. Romantická nálada se šíří, láska je všude kolem nás, přicházejí Vánoce. Čas plný emocí, třpytivých ozdob, světel a nezapomenutelných okamžiků. Vánoční výzdoba na nás svítí ze všech stran, stánky na náměstích nás lákají na svařené víno, sháníme ty nejkrásnější dárky pro své blízké. Každý z nás chce dát něco výjimečného. Dárek, nad nímž se zatají dech a chce se vykřiknout: ANO! Ano, to je ten dárek, který si zapamatujeme na celý život.

Nejoblíbenější svátek roku je neuvěřitelně romantickou chvílí pro žádost o ruku. Období Vánoc nás svádí k romantickým gestům, chceme si tyto dny udělat nezapomenutelné a jedinečné. Dejte své milované vědět, že chcete strávit zbytek života společně. Ideální čas je právě teď.

Nejkrásnější zásnubní prsteny pro vánoční žádost o ruku

Každý z nás už jistě dostal dárek, ze kterého se nám rozbušilo srdce a doslova nám vzal dech. Bylo to něco, co jsme si opravdu moc přáli a toužili po tom. Některé vánoční dárky jsou zkrátka nezapomenutelné. Zásnubní prstýnek a žádost o ruku tento efekt vyvolají naprosto zaručeně. 

Nejkrásnější prsten je bezpochyby ten, který je dán z lásky a je od člověka, kterého milujeme a chceme s ním sdílet svůj život. Co se konkrétní podoby týká, v oblíbenosti stále vede zásnubní prsten z bílého zlata zdobený diamanty. Třpytivé diamanty jsou se zásnubami spojeny silným poutem, rozhodujeme se většinou pouze v tom, jestli bude na prstýnku diamant pouze jeden, nebo jich bude více. Zásnubní prsten s diamanty je sázka na jistotu.

Cena zásnubního prstenu může být v řádech tisíců až statisíců. Záleží na volbě materiálu, drahého kamene (či více drahých kamenů) a jeho vlastností. Obecně se doporučuje sáhnout po zlatu a pravých drahokamech, aby si prsten svou krásu dlouho udržel. Většina mužů volí prsten v cenovém rozmezí 10 až 20 tisíc korun. 

V online zlatnictví KLENOTA najdete zásnubní i snubní prstýnky v různých cenových relacích. Šperky zde tvoří ručně, s láskou a nadšením. Zásnubní prstýnky vytvořené v ateliéru KLENOTA vás nadchnou svou nadčasovostí a krásou.

Tipy na originální a romantickou žádost o ruku

Žádost o ruku je výjimečným okamžikem v životě každého páru. Na chvíli, kdy muž poklekl a zeptal se ženy, jestli si ho vezme, se vzpomíná dlouhé roky. V období Vánoc proběhne téměř polovina všech zásnub. Je to čas lásky, souznění, emocí, čas strávený s našimi nejbližšími. 

Aby byla žádost o ruku skutečně jedinečná, může ji podtrhnout také originální provedení. Samozřejmě je dobré mít na paměti povahu a přání budoucí snoubenky. Ne každé překvapení může být úplně vítané. Poradíme vám několik originálních žádostí o ruku, které nejsou náročné na přípravu a přitom vykouzlí z jedné jednoduché otázky mimořádný okamžik.

Překvapení ukryté v mnoha krabičkách

Krabičku se zásnubním prstýnkem uložte do několika dalších krabic různých velikostí. Vaše vyvolená rozbalí první, druhou, třetí, až se dostane k té nejmenší, ve které se bude skrývat třpytivý klenot. Lesk v jejích očích, když spatří neuvěřitelně krásný zásnubní prsten s diamantem, se dá popsat jen jediným slovem: ano!

Adventní kalendář

K předvánočnímu času neodmyslitelně patří adventní kalendář. Odpočítává nám dny do toho Štědrého a my se díky němu těšíme na každé nové ráno, kdy si otevřeme další okénko a vychutnáme si skrytou dobrotu. Můžete vytvořit svůj vlastní adventní kalendář a do posledního dne vložit zásnubní prstýnek. Kupte malé látkové sáčky a do každého dejte drobnost, kterou má vaše partnerka ráda. V posledním sáčku pak bude připraven zásnubní prstýnek s briliantem. 

Prsten zavěšený na vánočním stromku – nejkrásnější ozdoba

Originální ozdobou vánočního stromečku může být krabička ukrývající třpytivý zásnubní diamantový prsten. Po rozbalení všech dárků tak bude na vaši partnerku čekat ještě ten poslední, zavěšený přímo na stromku. Začíná napínavá hra na hledání pokladu.

Překvapení skryté v jiném dárku

Dalším originální způsobem, jak předat své milované zásnubní prstýnek, je schovat ho do nějakého jiného dárku. Můžete zkusit koupit například nové rukavice a do nich prstýnek schovat. 

Polibek pod jmelím

Podle tradice nám polibek pod jmelím zaručí dostatek lásky na celý příští rok. Připevněte prstýnek k větvičce, jmelí zavěste nad dveře a vyčkejte na ten správný okamžik. Stačí jeden pohled nahoru a získáte lásku na celý život.

text a fotografie KLENOTA


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba