PRÁVĚ ČTETE

Chateau Mcely a jejich Wedding School of Cool 2015

Chateau Mcely a jejich Wedding School of Cool 2015

svatební inspirace

Vrchol svatební sezóny 2015 se blíží, přípravy letošních svateb jsou v plném proudu. Na snoubence čekají trendy, novinky a překvapení. Co třeba polštáře s iniciály novomanželů na uvítanou v pokoji jako milý dárek, osvětlené taneční parkety působící jako hvězdné nebe, velká písmena LOVE, lžíce s rytinou Mr. and Mrs., nápadité netradiční tiskoviny, hravý explodující superbalon či romantické vypouštění dívčího příjmení nevěsty? A pokud snoubenci budou chtít být skutečně originální, mohou se nechat inspirovat výzdobou z tisíce žárovek na moderní konstrukci, což je efektní zejména pro večerní zábavu.

svatební inspirace  svatební inspirace
svatební inspirace

Letním svatbám na Chateau Mcely budou také vévodit osvěžující domácí limonády lahodných chutí v nádobách různých tvarů a velikostí. Voňavé levandulové, citronády, bezinkové či limonády z mcelských růží se budou vyrábět z lokálních surovin. Pro bez si zajdeme na blízkou mez u mcelského lesa, růže a levanduli nastříháme přímo v našem parku.

svatební inspirace
svatební inspirace

Vše bude probíhat na pozadí pastelových barev s letošními novými odstíny zelené, modré včetně stylové Tiffany blue. Jednoduché barvy obohatí zlaté, stříbrné a další blyštivé detaily. Z květin je žádaný romantický nevěstin závoj, který se krásně snoubí se stále trendy krajkou.

svatební inspirace
chateau-mcely-weddings-2015-08
chateau-mcely-weddings-2015-09

Svatební sezónu prodlouží nově zasklené venkovní pátio proměněné v zimní zahradu. Útulné teplé prostředí se stane tak ideální nejen pro deštivé chladnější letní svatby, ale zejména pro adventní a zimní svatební obřady s výhledem do zasněžené krajiny.

svatební inspirace  svatební inspirace
svatební inspirace
svatební inspirace

Více informací najdete na svatebením webu, svatebním blogu a inspirativním Pinterestu. Použité fotografie jsou z archivu Chateau Mcely.



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba