Víla a princ

Vánoce jsou téměř za dveřmi, za necelý týden si budeme rozbalovat dárky a za další týden je tu nový rok. Ten letošní byl plný nádherných skutečných svateb a také překrásné svatební inspirace. Proto není lepší způsob, jak uzavřít tento rok. A to snovou svatební inspirací, kterou pro vás vytvořili fotograf Matěj Třasák společně se svou přítelkyní a také fotografkou Editou Horovou, v překrásném prostředí mého oblíbeného Chateau Mcely.

Matěj Třasák o focení

S nápadem tohoto svatebního editoriálu z konce jara 2017, přišla má partnerka a zároveň má druhá fotografka Edita Horová. Edita je úžasná fotografka, která má navíc zálibu ve svatebních trendech. Tedy pro ni bylo radostí celý editoriál vymyslet a zorganizovat. Místo, které jsme vybrali, je překrásný hotel Chateau Mcely. Je to místo, kde na vás čiší krása a kouzlo v každém koutě. Přáli jsme si prolnout svatební trendy Boho Chic s tradičními a nadčasovými prvky. Inspirovat tak páry, které budou plánovat svou svatbu, aby se takové kombinace nebály a viděly, že jde spojit vše dohromady.

  


  

Nevěsta a ženich

Ve spolupráci s úžasnými dodavateli jsme touto kombinací vytvořili Luxusní Boho styl. Nevěsta měla mít romantické a zároveň luxusní krajkové šaty a z toho důvodu jsme volili maďarskou značku Daalarna, která má oslňující výběr právě takových šatů. Ženich měl mít klasický elegantní smoking a to pro nás splňoval výběr značky Blažek.


  

  

  


  

  


  

Zámek Chateau Mcely

Hotel Chateau Mcely, jeho vznik se datuje do roku 1698, je obklopen nádherným rozlehlým parkem, který se stal perfektním pozadím pro tuto luxusní a zároveň éterickou svatbu. Pro styl svatebního editoriálu jsme se rozhodli použít tóny zelené, s dotekem bílé a zlaté.



  
  

  

  

  

fotografie a video Matěj Třasák / šaty Daalarnavizáž Martina Kottováoblek Blažekdekorace a květiny Matflowers designdort Punk Rock Cakesprsteny 27JEWELRY / plánování a realizace Edita Horovámísto Chateau Mcely


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba