PRÁVĚ ČTETE

Ze zákulisí focení se Svatbou na úrovni

Ze zákulisí focení se Svatbou na úrovni

svatební agentura

Ve únoru tohoto roku jsem měla možnost nahlédnout do zákulisí focení dvou inspirativních focení pod taktovkou agentury Svatba na úrovni. Za touto svatební agenturou z Brna stojí dvě mladé dámy, Monique a Danka. Když mě Monique oslovila s možností přijít se podívat na jejich focení, byla jsem nadšená. Už dlouho jsem se na podobném projektu nepodílela a vždy je velmi příjemné vidět tolik kreativních lidí a inspirace na jednom místě. Focení probíhalo v překrásnými prostorách hotelu Boscolo v Praze, a samotné fotografie měl na starosti Lukáš Navara. No prostě skvělá kombinace. Nebudu dále zdržovat dlouhým úvodem a nechám Monique, aby vám o jednotlivých foceních řekla víc.

svatební agentura
svatební agentura  svatební agentura

Slovo má Monique

Prvním tématem, které jsme chtěli nafotit již od premiéry Great Gatsby bylo Art Deco. Dlouho jsme ale hledali vhodné prostory a termín, který by vyhovoval všem dodavatelům, které jsme si na spolupráci vybrali. Původně jsme focení plánovali na konci minulého roku, hříšná 20. léta se svými třpytkami, litry šampaňského a zlatou barevností se nám totiž zdála jako ideální pozadí pro silvestrovskou svatbu. Bohužel byly lokace na focení beznadějně obsazené, takže se focení posunulo až na polovinu února.

svatební agentura
svatební agentura
svatební agentura

Futuristická svatba byl koncept, který vznikl vlastně shodou náhod. Na přání fotografa jsme po potvrzení lokace v hotelu Boscolo hledali ještě téma druhého svatebního konceptu, abychom dokonale efektivně využili nejen možnosti hotelu, ale také čas všech přítomných. V tomto složení kreativního týmu jsme minulý rok fotili dva svatební koncepty v jeden den, takže jsme si řekli, že to letos zkusíme také. Téma futurismu nám přišlo jako zajímavý protiklad k historickému focení 20. let. Celé dvojfocení je tedy pojato řekněme jako Setkání minulosti s budoucností.

svatební agentura
svatební agentura
svatební agentura  svatební agentura  svatební agentura
https://www.newhairline.com

Více z obou focení najdete na stránkách Vše o svatbě, kterou dámy Monique a Danka založili. První inspirativní focení má název “Svatba ve stylu hříšných 20. let, Art Deco a Velký Gatsby“, a opravdu vás přenese do období bujarých večírků, kde šampaňské teklo proudem a všechno bylo tak neskutečně stylové. Druhé inspirativní focení má název “Doba diamantová: ultra moderní svatba s futuristickými prvky“, a i tu si mnoho z vás přijde na své. Originální šaty, účesy a dokonce i svatební dort vypadá, jako z budoucnosti. Tak na co ještě čekáte?

 


Na obou foceních se podíleli tito dodavatelé:

fotografie Lukáš Navara | produkce a styling Svatba na úrovni | lokace Hotel Boscolo Praha | modelky a modelové Andrea Kabická, Darina Klučková, Matěj Quitt, Jan Vurm | svatební šaty Salon Marry me a MK style | šaty pro družičku MK styl a Svatební salon Maya | Hair Systems NewHairLine| svatební dorty Cukrárna Anna Magdalena | svatební kytice a dekorace Svatební kytice | vizážistka Alex Jiříková | bolerko, závoj a průhledná kabelka Retro modely | perlový top Jewelry by Adrianet | dřevěné motýlky BeWooden




SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba