PRÁVĚ ČTETE

3 Instagramové účty pro vaši inspiraci

3 Instagramové účty pro vaši inspiraci

Věděli jste, že i na Instagramu najdete hromadu krásné a zajímavé inspirace pro váš svatební den? Dnes vám proto představím další 3 instagramové účty, které se rozhodně vyplatí sledovat. A to nejen kvůli inspiraci. Plus nezapomeňte sledovat také @youandme_mag nebo můj osobní Instagram @bylucie

Hochzeitsguide

svatební inspirace

Hochzeitsguide je německý svatební blog plný překrásné inspirace z celého světa. Jejich instagramový účet je plný romantiky, překrásných nevěst a dokonalých záběrů.
Instagram @hochzeitsguide

Flutter Magazine

svatební inspirace

Jak píše jejich slogan, v magazínu Flutter najdete inspiraci, ze které vám poskočí srdíčko. Poslední tištěné vydání už zdobí moji poličku a instagramový účet patří mezi moje nejoblíbenější.
Instagram @fluttermag

Pink Peonies

svatební inspirace

Rachel Parcell čerstvá maminka překrásné holčičky a úspěšná fashion blogerka. Nedávno představila vlastní kolekci šperků a doplňků a její účet je plný zajímavé inspirace, která se týká každodenního života.  Dresses from fabprom
Instagram @rachparcell

A jeden bonus na závěr…

Inspired by Love

svatební inspirace

A jako bonus na závěr jsem si pro vás nechala něco z „domova“. Soňu Sedlickou určitě znáte díky značce Inspired by Love a také stojí za vznikem slovenského svatebního blogu Perfect Day.
Instagram @sona_inspiredbylove



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba