PRÁVĚ ČTETE

Nová kapitola

Nová kapitola

Už je to delší dobu, co se na blogu nic neděje a jsem si vědoma toho, že vám všem dlužím jedno velké vysvětlení. A ne, nebudu to omlouvat dětmi nebo mateřskou dovolenou, protože tím to tentokrát není.

Myslím, že jako v mnoha životních situacích, nastane někdy čas, kdy tak nějak podvědomě tušíte, že to co děláte, není už úplně ono. Ale nechcete si to přiznat. Berete to jako vyhoření, dáte si malou pauzu a snažíte se pracovat o něco víc, abyste našli ztracený zápal. Ale on pořád nějak nepřichází…

Až se jednoho dne stane něco, co vám otevře oči a vy najednou víte, jak dál. A to se mě stalo nedávno. Do emailu mi přišla faktura na zaplacení domény a hostingu na dalších 12 měsíců. A já najednou věděla, co musím, chci a potřebuji udělat.

Tento blog mi byl parťákem až příliš dlouhou dobu, na to abych ho jednoduše vymazala ze svého života a z povrchu zemského. Proto jsem se rozhodla, že minimálně rok zde najdete všechnu tu krásnou inspiraci, kterou jsem léta pro vás hledala a díky ní i opravdu skvělé dodavatele, kteří vám určitě pomohou uspořádat si svou vysněnou svatbu.

Pokud ale hledáte aktuální inspiraci pro váš velký den, najdete ji na Instagramovém účtu @originalnisvatba, kde budu i nadále sdílet to nej ze svatebního světa našich lokálních dodavatelů.

Pokud jste svatební dodavatel a chcete, aby byly vaše fotografie vidět, určitě mi napište zprávu právě přes Instagram. Sice mi chvíli potrvá, než vám odepíši, ale odpověď určitě dostanete.

No a pokud jste někdo, kdo by rád pokračoval v mé práci a převzal si blog pod svá křídla, určitě se mi ozvěte. Byla bych velmi ráda, pokud se najde někdo, kdo bude inspirovat české a slovenské nevěsty i nadále.

No a jak to v životě chodí, každý z nás se někam posouvá a to se stalo i mně. Od psaní na blog jsem se dostala k tvorbě webových stránek a pod značkou Vymazlený Brand tvořím krásné a funkční weby nejen pro kreativní ženy a podnikatelky.

Pevně věřím, že se moje cesty s tímto blogem a s vámi nerozcházejí úplně a napořád! Ale právě teď je to to, co nejvíc potřebuji. Mějte se krásně a zas někdy příště. Vaše Lucie!


  1. Luci, všechno nejlepší do dalšího směřování, ať to dělá radost stejně, jako v minulosti celý originálněsvatební blog 😉

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba