PRÁVĚ ČTETE

Podzimní Báječná svatba v Praze

Podzimní Báječná svatba v Praze

Miluji inspirativní focení! Dávají totiž svatebním dodavatelům volné ruce a ti mohou popustit uzdu fantazii a vytvářet tak neskutečnou nádheru. A přesně to platí i o této překrásné podzimní svatbě v Praze, kterou pro vás a vaši inspiraci připravila Světlana z Báječné svatby. Barvy v tomto editorialu dokonale ladí s mou představou takové podzimní báječné svatby ve městě.

Světlana z Báječné svatby o focení


Miluji podzim a jeho teplé, hřejivé barvy, a tak jsem pro vás připravila nádherný podzimní koncept “Prague Autumn Wedding”, který může být inspirací i pro vaši podzimní svatbu. Pro focení jsem vybrala klasickou svatební lokalitu v Praze, Vrtbovskou zahradu. Samotné místo je nádherné. Unikátní barokní zahrada v srdci města s výhledem na Pražský hrad.

Editorialu předcházely velké přípravy a tentokrát byla i velice náročná logistika, neboť k zahradě se nedá dojet autem a musely jsme přenášet nábytek na velkou vzdálenost a překonat několik schodišť. Nábytek nám zapůjčila firma Donate, s kterou jsme nově navázaly spolupráci. Rozhodně doporučuji navštívit jejich showroom ve Velkých Popovicích, mají tam nádherné zboží.


O styling nevěsty se postarala úžasná Kamilka Vilímková. Zvolily jsme účes v bohostylu a makeup ladící s barevami editorialu. Šaty nám zapůjčil salon Nuance z kolekce Pronovias 2019. Prohlédla jsem si celou kolekci a musím říct, že se velice povedla, mají opravdu nádherné šatky. Boty a psaníčko jsou z bridal collection od Jimmy Choo.

O styling ženicha se postarali skvělí Suitsup, který půjčují komplet oděvy včetně bot, košile a doplňků. Tento salon je super nejen pro ženichy, ale i pro mládence, kteří mohou sladit svůj outfit, aniž by se museli kupovat nový oblek.


Na styling stolu jsme použily nádobí a příbory Zara Home. Nábytek a doplňky z firmy Donate. O květiny a tiskoviny se postarala skvělá Martina Černá z Matflowers, která připravila nádherné květinové dekorace ve fineart stylu v barvách mauve, šedé, olivově zelené a akcentní burgundy, doplněné stříbrnými detaily.

Stůl jsme ozdobily běhounem a ubrousky v odstínu burgundy. Květinové dekorace, porcelán a křišťálové sklo na něm skvěle vynikly. Svatební kytici Matflowers ovázaly hedvábnou stuhou v šedém a burgundy odstínu.


Největší radost jsme měli z romantického koutku, které jsme vytvořily z nábytku Donate, doplnily Šampaňským, vynikajícími sýry a podzimním ovocem. Zlatou třešničkou celého konceptu je trendy designový dort a cupckes od Prague City cake, které skvěle doplnily podzimní koncept.

Samozřejmě nemohu nezmínit skvělou Daru Rakovčik, která vyfotila tyto nádherné fotografie. Doufám, že se Vám moje představa o podzimní svatbě líbí, a stane se vám inspirací pro tu vaši. Pokud se rozhodnete pro naše služby, můžete očekávat špičkový servis a jedinečný design, který učiní vaši svatbu nezapomenutelnou.

KONCEPT A STYLING Báječná svatba / FOTOGRAFIE Dara Rakovcik / VIZÁŽ Kamila Vilímková / ŠATY Nuance / BOTY A PSANÍČKO Jimmy Choo / OBLEK Suits Up / TISKOVINY A KVĚTINY Mat Flowers Design / DORT Prague City Cake / NÁBYTEK Donate a Zara Home / MÍSTO Vrtbovská zahrada, Praha


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

  1. Zuzana Rusinová

    24 dubna

    Krásná svatba❤️Chtěla bych se zeptat, kde se dá sehnat tato kolekce Jimmy Choo. Existuje např. nějaká půjčovna? Chtela bych pouze na foceni. Dekuji

  2. Lucka

    27 dubna

    Milá Zuzano, obávám se, že půjčovna Jimmy Choo bot u nás asi nebude. V zahraničí možná, ale nejsem si tím jistá. Nicméně k sehnání jsou určitě v Praze v obchode nebo na webových stránkách Jimmy Choo.

    • Zuzana

      29 dubna

      Také si myslím. Prohledala jsem internet. Ale zjistila jsem, ze tento model je v aktuální nabídce na oficiálních stranách. Dekuji za odpoved a přeji hezky den

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba