PRÁVĚ ČTETE

Romantický svatební editorial ve Wiegerové vile

Romantický svatební editorial ve Wiegerové vile

Jak jsem vám slíbila před pár dny, krásné inspirativní focení zásnub ve Wiegerové vile má své romantické pokračování. Protože každá pohádka má přeci šťastný konec, no ne?! A po krásných zásnubách je na řadě romantická svatba na překrásném místě a s hromadou detailů, které celé toto focení posouvají na úplný vrchol.

Nikol Bodnárová o inspirativním focení


Tento romantický svadobný editorial sme spolu s úžasným kreatívnym tímom realizovali vo Wiegerovej vile. Je to nádherná vila s provensálskym nádychom, vypínajúca  sa vysoko nad vinicami neďaleko od Bratislavy. Snažili sme sa pripraviť všetko do najmenších detailov, vrátane kaligrafie zo Španielska, nádherných aranžmá a svadobných dezertov.

                 


Na fotenie sme sa rozhodli nájsť a osloviť reálny pár, aby sme dokázali na fotografiách zachytiť  skutečné emócie. Náš “mladomanželský pár” Simona a Juraj boli naozaj skvelí! Viacej o ich pohľade na celé fotenie nájdete v článku tu.

              

FOTOGRAFIE Nikol Bodnárová / ŠATY Wedding Avenue / VIZÁŽ Petra Timková Némethová / KALIGRAFIE A TISKOVINY Martina Lyons Calligraphy / REALIZACE, DEKORACE A KVĚTINY Ambientes Weddings & Events / DEZERTY Silvia Rolná / MÍSTO Wiegerova vila


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba