PRÁVĚ ČTETE

Macramé dekorace pro pravou boho nevěstu

Macramé dekorace pro pravou boho nevěstu

Za ta léta, co o svatbách čtu a píšu, je jeden trend, který se nám tu asi usadil natrvalo. Boho, neboli bohémská svatba je ale každým rokem jiná a pořád přichází nové nápady, které okouzlí nejednu boho nevěstu. V současnosti jsou hodně vidět dekorace vyrobené technikou Macramé (u nás najdete i pod názvem drhání). Pojďme se ted společně podívat, kde všude se dají Macramé dekorace použít.

Výzdoba obřadu


Slavobrány jaké si jen dokážete představit. Zapletené jenom nahoře nebo až úplně dolu, do kříže nebo jenom rovně. Mně osobně se asi nejvíc líbí ta, co vypadá jako obrovský lapač snů.

     

jedna / dva / tři / čtyři

Svatební šaty


Nevynecháme ani svatební šaty a doplňky pro nevěstu. Ano, i svatební šaty nebo čelenka do vlasů mohou být vytvořeny touto dekorativní technikou.

     

jedna / dva / tři / čtyři

Dekorace u stolu


Když doprostřed stola položíte Macramé běhoun, stačí už jen pár svíček nebo světýlek, něco málo zeleně a máte hotovo. A kdyby vám chtěl někdo zabrat vaše místa, označte si náležitě i sezení pro nevěstu a ženicha.

    

jedna / dva / tři / čtyři

Sladký koutek


Ať už vyzdobíte touto technikou váš sladký koutek, nebo rovnou svatební dort, ani v jednom se rozhodně nespletete.

  Abstract Texture Backdrops   

jedna / dva / tři / čtyři

Do detailu


Pokud bychom chtěli být detailisti, Macramé můžete použít snad asi všude – místo stužek na svatební kytici, na zasedací pořádek, na svícny nad stoly nebo jako falešné lustry. A seznam by mohl pokračovat dál.

    

jedna / dva / tři / čtyři


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba