PRÁVĚ ČTETE

Letní vintage svatba na Château Třebešice

Letní vintage svatba na Château Třebešice

Tak na této letní svatbě se mi líbí naprosto všechno, a to do nejmenšího detailu. Jak výběr romantického místa, jakým je Château Třebešice, také naprosto dokonalé růžové svatební šaty. Taky svatební kytice, která dokonale ladí nejen se svatebními šaty, ale i s ostatními modrými detaily. A pak ta čelenka, a župan, a dekorace… A viděli jste ten svatební dort?

Ondřej Kaftan o Château Třebešice

Château Třebešice je v našich zeměpisných končinách zcela unikátní místo. Obdivuji majitele, že z areálu v dezolátním stavu dokázali vytvořit něco takového. Unikátně zrekonstruovaný zámek, kouzelná zahrada a všudypřítomé umělecké instalace tvoří čarovný, neuvěřitelně pestrý prostor, kterému kraluje ikonické místo obřadu na břehu malého jezírka. Popusťte uzdu imaginaci, letní svatba Alexandry a Ivana ve stylu vintage shabby chic právě začíná.

  



  

  



  



  


  



  


  

  

fotografie Ondřej Kaftan /  svatební šaty Dream & Dress by Angelina Androsova / ozdoba do vlasů OlgaDelice design / oblek ženicha Asos a Van Graafdekorace a květiny Château Třebešice / svatební kytice Květinářství Freja / dort Dortíkovo / prsteny Bisaku
místo a catering Château Třebešice


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba