PRÁVĚ ČTETE

Nové zahradní pátio v Chateau Mcely

Nové zahradní pátio v Chateau Mcely

patio-chateau-mcely-01

Místo zahradního patia má v CHATEAU MCELY mnohaletou tradici. Roku 1903 bylo západní křídlo zámku kvůli špatným základům zbouráno a byl zde postaven dřevěný sál pro divadlo a kino. O mnoho let později designér Oto Bláha navrhl lehkou konstrukci zahradního patia, která symetricky zámek vyvážila a přirozeně navázala novodobými zážitky.

Hosté Chateau Mcely si tak mohou vychutnávat nový prožitek ze zahradního patia, které je součástí restaurace Piano Nobile. Čiré elegantní zasklení mu dodalo pocit splynutí s přírodou, umocnilo krásný výhled a gurmánský zážitek, ať už se jedná o snídani, oběd, večeři či čajový dýchánek.

patio-chateau-mcely-02

Nově ho budou moci využívat 365 dnů v roce. V horkých dnech se dá sklo otevřít a v chladných poslouží k udržení tepla, přes zimu bude vytápěné. Atmosféru umocnily citrusovníky, palmy, omamná vůně jasmínů, zpívající ptáci, dominantní ručně vyráběný korálkový páv, designový lustr ve tvaru ptačího hnízda zavěšený pod baldachýnovým stropem a důmyslně uspořádaná zákoutí s pohodlnými křesílky a sofa.

patio-chateau-mcely-03

Zahradní patio je dalším prostorem pro rodinou oslavu, svatební obřadu či hostinu a může být exkluzivně uzavřeno. Je ideálním prostorem s bezprostředním kontaktem s přírodou, což pozvedne jakoukoliv akci na vyšší úroveň vědomí.


fotografie Štěpán Vrzala | lokalita Chateau Mcely




SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba