PRÁVĚ ČTETE

Svatební přípravy pomalu, ale jistě začínají...

Svatební přípravy pomalu, ale jistě začínají

První jarní den už máme za sebou a svatby, které na toto roční období většina párů plánuje, jsou už na spadnutí. Nechte se tedy inspirovat nápady na úpravu svatebního stolu, originální dekorace a výzdobu. Ať už plánujete svatební oslavu v interiéru nebo na zahradě, věřím, že vás nápady ze svatebních editoriálů fundusu Eterle zaujmou. Nábytek, vázy, porcelánové nádobí i dekorace na fotografiích je možné si na váš den D vypůjčit.

fotografie Katka Koncal


Fundus Eterle nabízí rozmanitý inventář zahrnující nábytek, doplňky a dekorace různého stylu z období od 30. let až po současnost, jak pro honosnější svatební hostinu tak pro decentnější domácí oslavu nebo třeba svatbu ve venkovském stylu.

fotografie puf creatif pro we concept


Eterle funguje nejen jako půjčovna, ale svým klientům nabízí i navržení celého konceptu, uspořádání akce nebo instalace. Pod stejným názvem vznikají i autorské produkty jako světla, stoly, sofa z litinové vany, sud Chanel a drobné dekorace. V portfoliu nechybí ani poradenství, návrhy dekorací podle typu akce nebo výroba a shánění věcí na přání zákazníka.

fotografie Yes&Yes


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba