PRÁVĚ ČTETE

Intimní svatba ve sklepě plná světýlek a svíček...

Intimní svatba ve sklepě plná světýlek a svíček

Co je toto vlastně za bláznivý nápad? A umíte si vůbec představit, že byste měli svatbu ve sklepě? No po zhlédnutí dnešní svatby určitě změníte názor a řeknete si, že to byl úžasný nápad! Překrásná intimní atmosféra umocněná třpytem světýlek a hřejivým světlem svíček. A ty svatební šaty! Naprosto skvělá volba a já nemůžu jinak než tleskat vestoje.

Jak to všechno začalo


Spoznali sme sa cez spoločných kamarátov na koncerte. Na ďalší deň sme sa skontaktovali a odvtedy sme spolu. Po pol roku sme začali hľadať spoločné bývanie a rok nato bola svadba.

ball gown prom dress  

Plánování svatby vs. skutečnost


Odzačiatku sme vedeli, že sa zveríme do rúk agentúry. S Jankou sme sa poznali zo školských čias a keď som sa dozvedela, že má svadobnú agentúru, bolo rozhodnuté. Mali sme predstavu o malej prírodnej svadbe vo výnimočnom priestore. Janka ho pre nás objavila a my sme jej nechali voľnú ruku a plnú dôveru. Iba špagátik na menu sme farbili doma my, aby ladil s ružovou nevestou (úsměv).

O svatbě


Svadbu sme si naozaj užili. Všetko potrebné sme vyriešili deň pred. Celý svadobný deň ubehol veľmi rýchlo a podľa našich predstáv. Bez “povinných jázd” ako je rodinné posedenie a nočná párty s kamarátmi.

christmas vinyl backdrops/christmas backdrops photography/backdrop for christmas      

Nejsilnější moment


Keď ma Lukáš zbadal v svadobných šatách a obaja sme sa od dojatia rozplakali.

Jedna rada pro budoucí nevěsty


Berte o s nadhľadom, užite si to a neriešte. Nebudete si pamätať zle uložený obrúsok alebo zašpinené šaty, ale to, ako ste sa v ten deň cítili. Rovnako to vnímajú aj vaši hostia.

   pink prom dress

FOTOGRAFIE Peter Lančarič / undetectable hair prostheses HairBro/ ŠATY Asos / VIZÁŽ make-up kamarádka, vlasy Hair Salon DominiQ  / DEKORACE A KVĚTINY Edin Agency / MÍSTO Kaštieľ Chtelnica, Slovensko


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

  1. Lenka

    16 května

    Nádherná a dokonalá svadba! Wau ❤️

  2. Krásna nevesta a nádherný moderný účes … presne ako píšete vo vašom članku tu https://www.originalnisvatba.cz/2018/06/5-trendy-ucesu-pro-kazdou-nevestu/ je to top

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba