PRÁVĚ ČTETE

Svatba Terezky a Míši | Arboretum Křtiny

Svatba Terezky a Míši | Arboretum Křtiny

terezka-misa-01

Terezka a Míša, dva velcí cestovatelé, kteří po společné cestě po Asii našli svůj domov před několika lety na Novém Zélandu. Tito dva jsou taktéž důkazem toho, že i po deseti letech vztahu se lidé mohou milovat. Ne jen tak na oko, ale opravdově. Oni jsou tým. Tým, ve kterém zvládnou cokoliv na světě. A na jejich překrásnou svatbu se můžete podívat díky fotografiím od Elišky – KHIRIA photographer. Na svatební video z dílny Foto Havlín se pak můžete podívat zde.

terezka-misa-03
terezka-misa-04
terezka-misa-05
terezka-misa-06
terezka-misa-02

Očima fotografky Elišky


Oba se poprvé potkali v lavici víceletého gymnázia, kde dle slov Michalova tatínka o Míšu Terezka nestála, dokonce ho vyhodila z lavice, že s ním sedět nebude. Jejich cesty se spojili až po dokončení studia na vysoké škole, kde se opět náhodně setkali. Společně se rozhodli, že procestují svět a natolik je cestování pohltilo, že rozhodnutí: “žít chvíli jinde” se stalo trvalým a za svůj nový domov si zvolili Nový Zéland.

Svatbu celou plánovali sami, což k 12 hodinovému časovému posunu nebyla žádná sranda. Vše šlo hladce až zhruba do 2.7.2015, tzn. 14 dní před svatbou, kdy jim původní místo rozvázalo smlouvu a oni se tak ocitli zase na začátku všeho. Místo konání se tak z pražského předměstí posunulo o nějakých 250 km blíže k rodným Olomoučanům, a z historického zámečku se vše odehrávalo pod širým nebem, v Arboretu – Křtiny.

hair replacement for women
terezka-misa-08
terezka-misa-09
terezka-misa-10  terezka-misa-11
terezka-misa-12
terezka-misa-13  terezka-misa-14
terezka-misa-15
terezka-misa-16
terezka-misa-17
terezka-misa-18
terezka-misa-19
terezka-misa-20  terezka-misa-21
terezka-misa-22
terezka-misa-23  terezka-misa-24
terezka-misa-25
terezka-misa-26
terezka-misa-27


Celou svatbu zvládly během dvou týdnů naplánovat dámy z blanenské agentury Elysée. Byly schopné sehnat v plné sezoně volný a výborný catering, který takřka v polní kuchyni vykouzlil  menu s tóny francouzské kuchyně.

Ve finále vše dopadlo lépe, než bylo v plánu. Okolí arboreta by se občas dalo zaměnit za kus novozélandské krajiny, strom s liány či obří kapradiny. A vše tak nějak zapadlo k dvojici více než původní plán. Obřad se odehrával pod větví starého dubu, hostina s výhledem na rybník, nad kterým se celý den měnila atmosféra.

Oddací řeč vytvořil tatínek ženicha spolu s maminkou nevěsty. Neuvěřitelně vtipně pojaté vyprávění o hlavních aktérech, které vykouzlilo úsměv na tváři všem svatebním hostům. Večerní mlha, která se line po hladině byla tím nejkrásnějším pozadím ke krájení dortu i k prvnímu tanci.

terezka-misa-28
terezka-misa-29
terezka-misa-30
terezka-misa-31  terezka-misa-32
terezka-misa-33
terezka-misa-34  terezka-misa-35
terezka-misa-36


Atmosféra celé svatby byla neuvěřitelná. Klid, pohoda, laskavé pohledy a doteky… Tím vším byli novomanželé obklopeni. Na byl cítit i stesk z toho, že se druhý den se svými milými zase rozloučí na dobu neurčitou. (Oba hned druhý den odpoledne odlétali na svatební cestu do Bhutánu). Bylo krasné sledovat, jak si všichni užívají každou minutu toho “být spolu”.

terezka-misa-37  terezka-misa-38
terezka-misa-39
terezka-misa-40  terezka-misa-41
terezka-misa-42
terezka-misa-43
terezka-misa-44
terezka-misa-45
terezka-misa-46  terezka-misa-47
terezka-misa-48


fotografie Khiria Photographer | svatební video Foto Havlín | šaty nevěsty Madora | svatební agentura Elysée | ubrusy a motýlky šila nevěsta | prstýnky Ladislav Kouřil | catering mimo limit | lokalita Arboretum Křtiny




SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba