PRÁVĚ ČTETE

Seznamte se s… Ateliér Santini

Seznamte se s… Ateliér Santini

Někteří měli od malička jasno v tom, co budou dělat, když vyrostou. Jiní o tom snili, možná se nějaký čas věnovali něčemu úplně jinému, no nakonec si cestu ke své vysněné profesi přeci jen našli. Příběh květinového Ateliéru Santini je kombinací splněného snu a mnoholeté praxe. A co nám o sobě a o svém ateliéru prozradila Kateřina Nousková, majitelka Ateliéru Santini, to si můžete přečíst právě teď:

Květiny ve všech podobách mě baví už od dětství. Během let přibývalo zkušeností díky absolvování floristické výuky na vysoké škole, praxi v květinářstvích, navštěvování floristických kurzů, realizaci květinových výzdob velkých sportovních, společenských a kulturních akcí, a v neposlední řadě svateb mých kamarádek a nejen jejich (úsměv). A teď přišel čas začít si plnit svůj dětský sen. Proto jsem pro vás připravila květinový ateliér, kde vám budou květiny na dosah a pod vašima rukama se změní v kytice menší i větší, dárkové či svatební, barevné nebo jednobarevné, jarní, letní, podzimní i zimní… a nejen to. Ateliér Santini, který jsem založila, se specializuje především na svatební floristiku a květinové kurzy pro veřejnost.

Kterých 5 věcí, podle tebe, dělá svatbu dokonalou… Láska. Lidé, kteří vás mají rádi.  A pak ty třešinky na dortu… krásné místo, barvy, šaty, květiny, dobré jídlo a hudba.

Ateliér Santini – tak trochu jiný ateliér najdete na webu nebo facebooku

Ateliér Santini
Ateliér Santini

Rychlé interview

Jar, léto, podzim nebo zima…
…nejde si vybrat (úsměv). Jaro plné barev a vůní po bílé zimě, v létě kvítí kam se podíváš a svateb také, babí léto to si nejde neužívat, podzimní a zimní večery, kdy jindy než při nich zalézt pod deku s čajem, knihou a trochu načerpat sílu.

Tři slova, které tě vystihují…
…květiny, pohyb, nadšení.

Co tě inspiruje…
…lidé kolem mě a příroda… Neutuchající zdroj inspirace.

Na své práci miluješ…
…lidi, se kterými se potkávám, pohodu a radost, kterou mi dávají návštěvníci mých kurzů, vůni a barvu květin, vymýšlení kytic hlavně pro nevěsty, těšení se a nervozita při předávání hotového díla.

Tvoje „guilty pleasures“, neboli hříšná potěšení…
…čokoláda, dobrá káva, detektivky Agathy Christie, běh a láska.

Tvoje oblíbená fráze, věta, výrok…
…Nikdy se nevzdávej. Never, never, never, never-in nothing, great or small, large or petty-never give in… (Winston Churchill)

Věřím na/v…
…lásku a v to, že přání se dříve nebo později splní.

Na žádné svatbě by neměl/o chybět…
…samozřejmě, že krásné květiny a hlavně báječní lidé.

Jedna věc, kterou bych poradila budoucím nevěstám…
…udělejte si z příprav své svatby pohodu a ne hon. Hledání svatebních šatů je ideální příležitost, potkat se s kamarádkou, vyzkoušet pár šatů a pak jít na dobrou večeři. A co teprve vybírání svatebního dortu… Wau, kdy jindy než teď se můžete nacpat samými dobrotami (úsměv). A v ten den… netrapte se a užívejte si každý okamžik, je to vaše svatba.

Tvůj momentálně oblíbený blog/web…
…už od první svatby jedné z mých kamarádek blog Originální Svatba (úsměv). Prostě to tak je a není to pochlebování! Inspirace… Florint.org, Flirty Fleurs, Green Wedding Shoes, Elizabeth Anne Design

 Ateliér Santini

fotografie | Ateliér Santini


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba