PRÁVĚ ČTETE

Detaily, které nestojí majlant a zanechají skvělý ...

Detaily, které nestojí majlant a zanechají skvělý dojem

Naplánovat a připravit svatbu svých snů, a při tom se vejít do stanoveného rozpočtu se snáz řekne, než udělá. Obzvlášť když toužíte vytvořit opravdu nezapomenutelný zážitek jak pro vás dva, tak i pro vaše hosty. Ale nebojte, dnes pro vás máme několik málo detailů, které vás nebudou stát hodně, ale určitě zanechají skutečně skvělý dojem.

Nepodceňujte zeleň


Je až neskutečné, co všechno se dá vytvořit s pár větvičkami zeleně. Jednoduché, finančně nenáročné a použitelné napříč celou svatební vyzdobou. Navíc budete i trendy.

  

jedna / dva

Obrovské balóny


Někomu se můťe zdát, že balóny se hodí více na dětskou oslavu než jako součást svatebního dne. Ale v bílé barvě a nestandartní velikosti dodají vaší svatební výzdobě přesně to něco navíc, co možná už dlouho hledáte.

  

jedna / dva

Roztomilé květiny


Pokud chcete mít hezké stoly, nemusíte investovat do obrovských květinových dekorací. Držte se hesla “i v jednoduchosti je krása” a používejte lokálně, sezónně a cenově dostupně květiny, jako například karafiáty.

  

jedna / dva

Koktejlové ubrousky


Divili byste se, kolik hostů si odnese podobný ubrousek z vaší svatby na památku. A přitom je to tak jednoduché a nenáklandné. Tak na zdraví vaší lásce!

  

jedna / dva

Síla jedné stuhy


Nikdy nepodceňujte sílu obyčejného kousku stuhy. Stuha a mašle dokážou dokonale vyladit každý detail. A znenadání máte místo nudného bílého svatebního dortu přímo éterický dezert.

  

jedna / dva

Záplava svíček


Hodně romantiky za málo peněz? Použijte svíčky. A tím myslím velkou hromadu svíček. Snadno tak dosáhnete vytoužený efekt a vykouzlíte tím příjemnou atmosféru pro všechny záčastněné.

  

jedna / dva


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba