PRÁVĚ ČTETE

Soutěž se značkou CZULA fashion

Soutěž se značkou CZULA fashion

Czula fashion doplňky pro nevěsty

Jak nám to dnes skvěle vyšlo. Na facebooku jsme oslavili krásné číslo 2900 a na blogu budeme tento týden soutěžit o krásné doplňky pro nevěstu z dílny talentované Zuzany Tušš Culinkové a její značky CZULA.

Když mě Zuzana oslovila s tím, že by ráda věnovala něco ze své tvorby do soutěže, prošla jsem si její portfolio. Hned na první pohled mně zaujaly velké látkové květiny do vlasů, ať už v podobě fascinátoru, hřebínku nebo čelenky. Vám dává Zuzana jedinečnou možnost si svou výhru vybrat. Stačí, když se podíváte do její DÍLNY, vyberte si svůj oblíbený doplněk a zapojíte se do soutěže dle instrukcí níže.

Czula fashion doplňky pro nevěsty
fotografie | Bacu Dobos

Něco málo o autorce: Zuzana je absolventkou oděvního designu MOME v Budapešti. Má ráda japonskou nápaditost, volnost a zároveň striktní anglické střihy, stejně tak i „omotávání“ látky kolem figuríny. Nejraději pracuje s úpletem a splývavými materiály. Modely realizuje s důrazem na strohé tvary, siluety a nápadité detaily. Více z její tvorby naleznete například na stránkách SAShE.sk, na jejím blogu nebo na facebooku pod názvem CZULA.

Do soutěže se můžete zapojit hned několikrát. Stačí, když budete postupovat podle instrukcí níže. Jméno vítěze se dozvíte příští pondělí – tedy 17. Března. Přejeme vám společně se Zuzanou hodně štěstí!

a Rafflecopter giveaway


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

  1. Verča Langerová

    10 března

    ahoj, nejvíc se mi líbí čelenka Oculus multi. Je tak krásně něžná a už úplně vidím, jak nádherně se bude vyjímat ve vlasech. Navíc k ní mám úplně perfektní sukni, takže by byla ideálním milým dárečkem k mým blížícím se narozeninám. Krásný sluníčkem prosvícený týden! Verča

    • Verča Langerová

      17 března

      Moc děkuji za výhru! Mám ohromnou radost:)

  2. lucka

    10 března

    Ahoj, najviac sa mi paci Lychnis 🙂 ale aj Flos je krasny!

  3. dokonalé jsou veškeré sponky a gumičky do vlasů;)

  4. Olga

    11 března

    všechny čelenky jsou moc krásné

  5. barbora

    11 března

    Mně se osobně asi nejvíce líbí čelenka Oculus multi, čelenky nosím často a ráda a tahle mě zaujala na první pohled:-). Je opravdu zajímává.

  6. Zuzana

    11 března

    Flos- můj favorit 🙂

  7. Caroline

    12 března

    Všechno to vypadá moc dobře 🙂

  8. Ray.Lay M. Levata

    15 března

    Vypadá to pěkně 🙂

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba