PRÁVĚ ČTETE

Ženich roku 2017 podle TrendHim

Ženich roku 2017 podle TrendHim

Nová svatební sezóna je v plném proudu a pokud ještě pořád nevíte, do čeho toho svého vyvoleného ve svatební den oblečete (nebudeme si lhát, málokterý chlap si řekne sám, že?), mám pro vás skvělou zprávu. Společně s TrendHim – online obchodem, který se věnuje právě doplňkům a šperkům pro muže – jsme pro vás připravili pár variant, jak by mohl ten váš ženich roku 2017 vypadat. Ať už vyberete cokoliv, určitě to bude stylové!

Šedá klasika jinak

První “look” ženicha vychází z detailů v šedé, černé a zlaté barvě. Je to klasická kombinace, která nikdy nezklame ani neomrzí. Díky zajímavému vzoru obleku vyniknou právě jednoduché doplňky jako černo-šedá vlněná kravata, zlatá kravatová spona, černý kapesníček nebo černá květina do klopy. Tyto doplňky pak určitě využijete i v budoucnu.




Růžová pro odvážné

Trochu modré, trochu růžové a kapka zlaté. Vypadá to tak skvěle, až by to jeden nečekal. Odvážnou kombinaci růžového saka a modrých kalhot podtrhuje modrý motýlek a kapesníček do saka, oba s puntíky. Zajímavým detailem je pak jehlice do klopy se zlatou lebkou. Co vy na to, šli byste do toho?




Veselá modrá

Vkročte do společného života odvážně a sebejistě v této veselé kombinaci. Klasické tmavomodré sako můžete kombinovat se šedými kalhotami, nebo zůstat i u modrých kalhot. Svůj neodolatelný “look” umocněte barevnými doplňky – károvanou slim kravatou, červenou kamélií do klopu saka nebo hedvábným kapesníčkem se vzorem..




Světlá je skvělá

Nechte se inspirovat nejoblíbenějším modelem této sezóny. Světlé šedé sako a tmavé kalhoty doplňte o krémovou jehlici do klopy s květinou, která se bude na saku vyjímat společně s květinovým kapesníčkem do saka. Přihoďte pár zlatých doplňků a dolaďte hnědým opaskem a botami v podobném odstínu.




Černá elegance

Jak z klasického černého obleku udělat hvězdný outfit pro stylového ženicha, který stoprocentně zaujme? Doplňte ho stříbrnými detaily, zkombinujte nápaditou jehlici do klopy a vkusnou kravatovou sponou s manžetovými knoflíčky a elegantním kapesníčkem. Nepřehlédnutelná kombinace!




všechny fotografie a doplňky najdete v e-shopu TrendHim

*Tento post je sponzorovaný TrendHim


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba