Nedělní snění

Nedělní snění

Zas tu máme neděli. Nějak nám ty dny strašně rychle plynou. Měsíce, týdny, dny a hlavně víkendy. Nevím jak vy, ale já si na víkend vždy naplánuji několik činností a úkolů a jsem ráda, pokud zvládnu alespoň polovinu z nich. Vtipné na tom je, že si před každým víkendem řeknu, že to tentokrát bude jiné, tentokrát si naplánuji věci “reálněji“, aby bylo možné vše splnit. Umíte si asi představit, jak to dopadne. Máte podobnou zkušenost? Jak zvládáte tyto situace vy? S přibývajícími slunečními paprsky se ovšem pracuje příjemněji. Člověk má najednou mnohem více energie než když je jeden z těch šedých dnů, kdy máte chuť zalézt si do postele s dobrou knihou. Já pevně věřím, že takových dnů bude jen přibývat, ať se nám všem příjemně sní, plánuje a tvoří. Krásnou kreativní neděli.

Čelenka //
Je toto snad znamení, že bychom květinové čelenky a věnečky měli letos doplnit o zajímavou variantu se třpytivými kamínky? Hlasuji pro.
Bedýnky //
Pokud plánujete zahradní slavnost s posezením pod širým nebem a vaše stoly budou dostatečně široké a prostorné, vyměňte vázy za dřevěné bedýnky plné květin.
Auto //
Vystupování z auta v krásných svatebních šatech může být někdy docela zrádná záležitost, no mnoho krásných momentek vzniká právě díky tomuto důležitému momentu.
Měsíc //
Tento týden jsem narazila na opravdu zajímavou rekvizitu. Noční obloha, pohádkový měsíc a vy dva, s vaší nekonečnou láskou v ten nejšťastnější okamžik.
Boty //
Boty, boty, boty, a ještě jednou boty. Já ani nevím, co víc bych k tomu dodala… Už jsem prostě taková. Dokonalý pár svatebních střevíčků je pro mě položka “povinné”.


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba