PRÁVĚ ČTETE

Podzimní svatební inspirace od Creative Weddings

Podzimní svatební inspirace od Creative Weddings

Podzimní svatební inspirace Creative Weddings 01

Jasmínu s Tobiášem spojuje mnohem víc, než je na první pohled patrné. Dobře ví, jak voní podzimní louka, a jak hladí vítr ve vlasech při pojížďce směrem k lesu. Milují koně, a stejně tak, jako jeden bez druhého si život bez nich prostě nedovedou představit. Oba se rádi vrací tam, kde prožili své nejhezčí okamžiky v dětství. Na venkově, kam oba jezdili na prázdniny za svými babičkami, také začala jejich velká láska. Tak se rozhodli, že svůj nejkrásnější den chtějí oslavit právě tam. Pod velkým stromem, kde rádi sedávali, se také odehrály jejich první sladké polibky. Není rozhodně náhoda, že mezi svatebními sladkostmi nesměly chybět nadýchané sněhové pusinky. Tak opravdové, bohaté a přesto aktuální byly jejich vzpomínky, kamkoliv se podívali. A nové, nezapomenutelné chvíle se jim každý okamžik vrývaly do kůže spolu s posledními slunečními paprsky.

Podzimní svatební inspirace Creative Weddings 02
Podzimní svatební inspirace Creative Weddings 03
Podzimní svatební inspirace Creative Weddings 04  Podzimní svatební inspirace Creative Weddings 05
Podzimní svatební inspirace Creative Weddings 06
Podzimní svatební inspirace Creative Weddings 07
Podzimní svatební inspirace Creative Weddings 08  Podzimní svatební inspirace Creative Weddings 09
Podzimní svatební inspirace Creative Weddings 10
Podzimní svatební inspirace Creative Weddings 11
Podzimní svatební inspirace Creative Weddings 12

Celou atmosféru jejich svatby pomohla dotvořit kamarádka Jana, majitelka svatební agentury Creative Weddings. Za použití tradičních a přírodních materiálů dokázala vykouzlit dokonalou harmonii podle nejnovějších svatebních trendů. Výsledkem byla vzdušná a elegantní svatba, plná romantiky malebného venkova. Design svatby dokreslila úchvatná květinová výzdoba od Talpa Flowers a jemné sladkosti v pastelových barvách. K výzdobě také ladil rustikální dort s krustou z belgické čokolády.

Podzimní svatební inspirace Creative Weddings 13

design a organizace Creative Weddings | fotografie Alieska Photography | květinová výzdoba Talpa Flowers | sweetbar a svatební dort PunkRockCakes |make-up a hairstyling Monika Navrátilová | styling Gabriela Horová |dřevěné doplňky ve výzdobě Krásný domov | svatební šaty Salon Elizabeth | prostory Hřebčín Favory


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba