PRÁVĚ ČTETE

{Skutečná svatba} Martina + David a jejich zámecká...

{Skutečná svatba} Martina + David a jejich zámecká svatba

Naše společná cesta začala už na gymplu jednou velmi netradiční a také nepublikovatelnou sms zprávou (neboj Davi, já už jí nikomu říkat nebudu), která pochopitelně vzbudila mojí zvědavost natolik, že jsem se nechala ukecat na rande, a pak ještě na jedno, a pak už byla ruka v rukávě. No a po zhruba deseti letech přišla konečně – z mé strany pochopitelně velmi vytoužená – tradiční žádost o ruku, na trochu netradiční premiéře Harryho Pottera v Londýně.

Po návratu do vlasti začaly grandiózní a velkolepé přípravy, které zabraly skoro rok a taky tři čtvrtě našeho bytu, kdy jsem oprášila spoustu zapomenutých praktik, jako třeba šití, a pocvičila se v praktikách pro mě zcela běžných, jako třeba nakupování. Vše vyvrcholilo 01. 06. 2012 malou rodinnou svatbou na překrásném „Chateau Mcely“. Trochu s námi sice v den D laškovalo počasí, ale jinak vše běželo skvěle. No a co jsme nestihli o svatbě, to jsme si v klidu a bez stresu užili druhý den, který jsme ještě všichni trávili jako zámecké paní a páni.

Svatební fotografie: Hana Connor  / Svatební šaty: Beata Rajská / Prstýnky: ALO Diamonds / Dezerty: Zuzana Dvořáková / Květiny: Eva Kabátová / Hudba: The Bluemoon


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba