PRÁVĚ ČTETE

{You&Me magazín} Láska v oblacích

{You&Me magazín} Láska v oblacích

S tímto příspěvkem jsem si lámala hlavu několik dnů. Jak vám ukázat co nejvíce z focení pro magazín You&Me, které se uskutečnilo jeden příjemný pátek v Bratislavě v nádherném hotelu Kempinski River Park, tak abyste nepřišli ani o ten nejmenší detail? Z tohoto focení vzniklo opravdu neskutečné množství úžasných fotografií a do časopisu jsme mohly vybrat jen pár z nich. A jelikož jsem vás nemohla připravit i o ten zbytek, na dnes jsem pro vás nachystala malou reportáž z tohoto dne. Kromě výsledných fotografií se můžete podívat i na to, jak toto celé focení vznikalo. Přeji vám příjemný zážitek a jsem strašně zvědavá na vaše komentáře.

Koncept & Design: You&Me / Photography: Peter a Veronika Velickí / Hair & Makeup: Olívia Norovská / Svatební šaty: Svadobný salón DIVA / Květiny: Ateliér Papaver / Svatební dort: Cukráreň Arriba / Dezerty: Dulce de Leche / Prostory: Kempinski Hotel River Park Bratislava 

Zatímco šikovná Olívie připravovala naši nevěstu na focení, my a Papavérky Monika a Lenka, jsme nelenili a pracovali jsme také. Bylo totiž třeba připravit i prostory na focení, nafouknout balóny, nachystat květinovou výzdobu a každý přiložil ruku k dílu.

Nevyhnula se nám ani cvičná evakuace hotelu, prošli jsme si všech 10 pater, a když bylo po všem, vrátili jsme se k naší práci. Oblékli jsme nevěstu do nádherných šatů značky Allure Bridals, nakrmili se vynikající domácí zmrzlinou od Martinky a šlo se na to.

A takto vypadá příprava versus výsledek:

Fotografové se taky rádi fotí, Peter a Veronika jsou toho jasným příkladem.


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

  1. Lucie

    30 srpna

    Nádhera!!!
    Mám ráda černý kontrast ke svatebním bílým šatům. Vše máte dotažené do puntíku a vypadá to úchvatně.
    Jen mě mrzí, že mi neustále berete vítr z plachet 😉 já si něco vymyslím, že zkusím zrealizovat, a vy mě stejně předeběhnete a uděláte to tak, že mám laťku setsakramentsky vysoko! Jen tak dál 🙂

  2. Lucie

    2 září

    Děkuji Lucko 😉 Je potřeba se pořád někam posouvat a ukazovat, co všechno lze udělat ve svatební den… Držím vám prsty!

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba