Nedělní snění

7 dní v týdnu – 7 fotografií, které mě zaujaly a které pro vás každou neděli vybírám a dnes jsem si k tomu pustila ještě i hity 70.let. Tak snad mi ta práce při tolika sedmičkách půjde od ruky. Musím říci, že tento víkend vyšel perfektně. Nejen počasím, ale i skvělou společností. Přišla mě navštívit Katinka, se kterou se známe více než polovinu našich životů a navíc je to skvělý „sparring partner“ na koncertní akce a ne jen to. Páteční setkání s Lindou bylo ve znamení zelené a krajky, už se nemohu dočkat příštího pátku. Večer v retro náladě v úžasném James Dean baru. A zlatý hřeb tohoto víkendu bylo první setkání k dalšímu číslu You&Me s Radu. Mohu prozradit jen tolik – obsah připravený, dodavatelé vybraní – no, podle mě se máte na co těšit. Tak užívejte víkendu, do dalšího čísla je jejich ještě několik.
 

{Svatbu} pod širým nebem je u nás docela těžké zrealizovat, vždy musíte mít totiž i záložnou mokrou variantu. Ale na téhle fotografii zbožňuji úplně všechno – šaty nevěsty, světýlka, lustry, polibek i celou atmosféru.
{Opravdu} originální detail na ozdobení svatebních stolů, hlavně v měsících, kdy kytičky u nás tolik nekvetou, nebo třeba trpíte alergiemi.
{S tebou} chci být kdekoliv na světě. Opravdu všude. Kam nás společné kroky zavedou.
{Skvělé} záběry vzniknou většinou úplnou náhodou. Stačí se zaměřit na detaily. Třeba jako tu, kde se ženich změřil na krásné nevěstino pozadí.
{Tak} v takovémto salóně bych popravdě klidně i bydlela. Miluji svěží prosvětlené prostory v kombinaci s tmavými doplňky.
{Krajka} vládne světu a nejenom tomu svatebnímu. Řekla bych, že čím více krajkové šaty a doplňky vídám, tím se do nich opakovaně zamilovávám.
{Dezerty,} óóó sladké a rozkošné dezerty. Proč i tak obyčejná šlehačka, nebo třeba tvarohová pěna s malinami vypadá tak neodolatelně.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba