Nedělní Snění

Neděle večer a já zase ani nevím, že byl víkend. Nějak mi ty svatební strašně rychle utíkají. Ale ten pocit, když se loučíte s posledními svatebními hosty, odvezete nevěstu se ženichem a družičkami na after party do víru velkoměsta, přijedete domů, lehnete si do postele a pomalu si promítáte celý ten den, je k nezaplacení. A jako bonus tohoto víkendu se ještě seznámíte s úžasnými lidmi. Už teď se těším na alespoň malou ochutnávku od neskutečných Pavlíny Jarošové a Martina Linharta. Myslím si, že cokoliv to bude, určitě ztratím řeč.
 

{Svatební} koláčky s nápadem a můžete je třeba využít jako rekvizitu pro večerní zábavní focení.
{} to ani u nás opravdu není jenom o potazích na židličky. Stačí si za cenu potahu, plus něco málo navíc, raději pronajmout nádherné svatební židličky a někdy není ani zdobení zapotřebí. Když tak, jenom něco málo a opravdu vkusného.
{Krajka} nás bude doprovázet celou příští sezonu a my jsme ji zahájili už včera. I naše nevěsty vědí, “co se nosí“!
{Procházka} romanticky dozdobeným parkem dodá vaší svatbě úplně jiné kouzlo. Škoda jenom, že je u nás takovýchto míst pořád málo.
{Jak} já miluji střapaté, divoké, zajímavé a rozmanité kytice a k tomuto ta barva…
{Jednoduchá} svatební výzdoba a přitom zajímavá? Stoprocentně stavte na květiny. Nic nepřidá svatbě na větším kouzlu, jako květinová výzdoba.
{Klidně} bych mohla zopakovat předešlou větu. Sezona pivoněk je už nenávratně za námi, ale zase bude příští.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba