PRÁVĚ ČTETE

Co to je “Save the Date”? A pár užiteč...

Co to je “Save the Date”? A pár užitečných rad k tomu!

O tom, co to vlastně to “Save the Date” je, jsme už jednou psali. Opakování je ale matka moudrosti a proto se k tomuto tématu ještě jednou vrátíme. No a pokud plánujete zasílat svým hostům právě toto oznámení o termínu konání svatby, máme pro vás také pár užitečných rad, na co určitě nezapomenout.

Oznámení o termínu svatby je jedním z mnoha svatebních detailů, kterými se nikdo z nás, předtím, než se zasnoubíme, moc nezabývá. Proto doufám, že vám těchto pár rad pomůže, a výběr a tvorba vašich oznámení nebude pro vás stres, ale zábava. A určitě se vyhněte těmto chybám při psaní svatebních oznámení!

  

jedna / dva

Shromažďujte adresy s předstihem


V dnešní době mobilních telefonů a emailů má jen málokdo z nás klasický adresář, kde má poznamenané adresy celé své rodiny a přátel. Proto je dobré začít sbírat adresy všech, které budete chtít pozvat na svatbu, s dostatečným předstihem. Klidně i před tím, než budete mít oznámení vytištěné.

Pořádně promyslete, komu je pošlete


Oznámení o datu svatby pošlete určitě všem těm, které pak následně budete zvát i na samotnou svatbu. Nezapomeňte na vaši nejlepší kamarádku, která s tím počítá už od školky, nebo na vaše rodiče, kteří už určitě stříhají metr. Oznámení o datu svatby ale neposílejte těm lidem, které pak nebudete zvát i na svatbu. Každý, kdo dostane “Save the Date”, následně očekává i pozvání na svatbu. Tak abyste někoho náhodou neurazili.

jeden

Pošlete je včas


Praktickým důvodem, proč se vlastně posílá oznámení o datu svatby je to, že mnoho lidí plánuje své aktivity hodně dopředu. Někdo si bude muset požádat o dovolenou, koupit letenky, nebo třeba objednat krásné šaty. Takže nezapomeňte toto oznámení odeslat s dostatečným předstihem. Nejlépe 6-10 měsíců před samotnou svatbou.

V jednoduchosti je krása


Vaše “Save teh Date” nemusí obsahovat hromadu informací. Jednak ještě nemusí být vše jasné a mnoho věcí se ještě může změnit, a za druhé, tyto informace uvedete následně ve svatebním oznámení. Na oznámení o datu svatby uveďte své jména, datum svatby – to je to nejdůležitější!, lokalitu – i když ještě nemusíte mít rezervované místo, můžete uvést alespoň lokalitu, a v neposlední řade webovou stránku – pokud ji tedy máte.

  https://www.foxbackdrop.com/collections/halloween-backdrops

jedna / dva

Udělejte je osobní!


Pro mnoho lidí to bude velké překvapení, pro jiné to bude krásná samozřejmost. Udělejte z vašeho oznámení opravdu osobní záležitost. Použijte společnou fotografii, nebo třeba obrázek, který charakterizuje vás dva a připravte vaše svatební hosty na skvělý zážitek, který si společně užijete ve vámi zvoleném datu.


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba