PRÁVĚ ČTETE

5 nápadů na rukou psaný svatební den

5 nápadů na rukou psaný svatební den

Ručně psané detaily se staly takřka nutností pro dnešní moderní svatby! Proto bych vám dnes ráda ukázala, že se ruční psaní nemusí vztahovat jenom na svatební pozvánky, ale že se dá použít mnoha kreativníma způsoby. A tak váš svatební den může být rukou psaný v každém detialu – od obálek, v kterých budete posílat oznámení, až po svatební obřad!

1. Svatební oznámení a obálky


Jistě, nadepsat dvě stě obálek bude určitě pracné, ale představte si ten výsledný efekt a radost, když vám v poště zazáří krásně nadepsaná obálka s vašim jménem.

    

jedna / dva / tři / čtyři

2. Jmenovky a menu


U jmenovek je to docela jednoduché, ale při tvorbě a psaní slavnostního menu nezapomeňte na to, že text, i když je krásný a efektní, musí být i dobře čitelný pro všechny svatební hosty.

     

jedna / dva / tři / čtyři

3. Svatební dort a sladký koutek


Říká se, že láska prochází žaludkem. A co až sníte svatební dort, na kterém bude vyznání lásky? Nebo takový sladký koutek s dezerty, kde každý ví, na jaké dobroty se může těšit.

     

jedna / dva / tři / čtyři

4. Svatební obřad


Ohromte svatební hosty překrásným místem pro obřad a slavobránou, na kterou si necháte nadepsat vaše svatební sliby. Ty u nás nejsou moc součástí obřadu, ale proč to nezkusit?

    

jedna / dva / tři / čtyři

5. Ostatní dekorace


A pak tu máme všechny ty ostatní detaily a dekorace, jako například čísla stolů, svatební sliby, různé orientační cedule nebo nápisy na židličky…

    

jedna / dva / tři / čtyři


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba