PRÁVĚ ČTETE

Zásnubní prstýnek z lásky na Chateau Mcely

Zásnubní prstýnek z lásky na Chateau Mcely

Vánoce se neuvěřitelně rychle blíží a s tím i dokonalá příležitost navléknout zásnubní prstýnek přímo pod stromečkem. Třeba v dokonale romantickém prostředí vánočně nasvíceného a nazdobeného zámku Chateau Mcely. Každé ano má svůj příběh a zámek pomáhá již 11. rokem psát nezapomenutelné příběhy lásky.

5 romantických způsobů žádostí o ruku podle Chateu Mcely

1. Povečeřte v prezidentském apartmá Agape ve věži zámku. Ohromte 101 svíčkami, osobním číšníkem, hořícím krbem a neskutečným výhledem. Po dobré večeři, proveďte svoji vyvolenou mezonetovým apartmánem a v každé místnosti ji připravte dárek spojený s Vašimi zážitky. Poslední nej dárek, prstýnek, na ni počká na střeše zámku – na observatoři, na kterou vystoupáte privátním vstupem přímo z apartmánu. Můžete vyprávět něco romantického a najednou se rozsvítí v parku nápis „Vezmeš si mě?“ Na dlani otevřete krabičku s prstýnkem a je Vaše.

2. Zahrajte si hru na hledání pokladu v zámeckém parku. Poslední úkol povede ke schovanému prstýnku. Teď už jen vyslovit magickou větu a můžete se rovnou navečeřet přímo v parku pod platanem nebo v meditační zahradě s osobním číšníkem.

3. Pokud chcete žádat o ruku v zimě, je ideální si vzít dva poháry svařeného vína, něco na zub a vydat se na procházku Svatojiřským lesem. V tichu mezi stromy vaši žádost nepřeslechne. Nebo se můžete svézt kočárem taženým koňmi.

4. V předvánočním čase si nechte ozdobit stromeček přímo do pokoje. Stromeček, horká čokoláda a domácí voňavé cukroví dotvoří atmosféru. Jedna z ozdobiček ponese nápis „Vezmeš si mě“? Nebo můžete pod stromeček zabalit výmluvný dáreček s prstýnkem.

5. Domluvte se na společném focení na zámku. Uprostřed fotografování vytáhněte z kapsy krabičku s prstýnkem. Fotograf Vám zachytí moment překvapení a Vy budete mít krásnou vzpomínku.

Je pro vás pět způsobů málo? Zasněte se třeba při čtení dalších romantických způsobů žádostí o ruku, jak se to dělá na Chateau Mcely.

custom backdrops

fotografie Olga Siyanko a Svetlana Strizhakova 


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba