PRÁVĚ ČTETE

3 Instagramové účty pro vaši inspiraci

3 Instagramové účty pro vaši inspiraci

Věděli jste, že i na Instagramu najdete hromadu krásné a zajímavé inspirace pro váš svatební den? Dnes vám proto představím další 3 instagramové účty, které se rozhodně vyplatí sledovat. A to nejen kvůli inspiraci. Plus nezapomeňte sledovat také @youandme_mag nebo můj osobní Instagram @bylucie

Branco Prata

3-instagramove-ucty-brancoprata

Branco Prata v sobě ukrývá hned dva talenty – Sofii a její překrásný květinový design a styling, a Andrého a jeho dokonalé záběry. Jejich instagramový účet je plný svatební inspirace a dech-beroucích záběrů.
Instagram @brancoprata

Magnolia Rouge

3-instagramove-ucty-magnoliarouge

Kate Holland je tělem i duší, která stojí za známým inspirativním svatebním blogem, a později i magazínem Magnolia Rouge. Jedno tištěné vydání zdobí i moji poličku a instagramový účet patří mezi jeden z mých oblíbených.
Instagram @magnoliarouge

The Fifth Watch

3-instagramove-ucty-thefifthwatch

Na hodinky značky The Fifth Watch jsem narazila, světe div se, na Instagramu. Od té doby jejich účet pravidelné sleduji, a taky jsem si hned objednala dva kousky. Jedny pro mě a druhé pro něho (občas si je půjčuji, ale pssst).
Instagram @thefifthwatch

A jeden bonus na závěr…

dream & live

3-instagramove-ucty-dreamandlive

A jako bonus na závěr jsem pro vás vybrala něco z „domova“. Katku Sedlákovou určitě znáte díky fotografiím pod jménem Fotky pre Radosť. A Katka také stojí za projektem dream & live, který pomáhá lidem sny nejenom snít, ale i prožít.
Instagram @dreamandlive.eu



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba