PRÁVĚ ČTETE

3 Instagramové účty pro vaši inspiraci

3 Instagramové účty pro vaši inspiraci

Věděli jste, že i na Instagramu najdete hromadu krásné a zajímavé inspirace pro váš svatební den? Dnes vám proto představím další 3 instagramové účty, které se rozhodně vyplatí sledovat. A to nejen kvůli inspiraci. Plus, nezapomeňte sledovat také @youandme_mag nebo můj osobní Instagram @bylucie.

Martha Stewart Weddings

3-instagramove-ucty-martha-stewart-weddings

Martha Stewart je asi nejznámější postavou, co se kreativity a tvořivosti týče, a to nejen v Americe. Na stránkách najdete hromadu inspirace, tipů a rad, svatební módu, skutečné svatby nebo taky nápady na líbanky.
Instagram @martha_weddings

Greg Finck

3-instagramove-ucty-greg-finck

Greg Finck je mladý a talentovaný fotograf, který sice bydlí v Paříži, ale za svatbami cestuje po celém světě. A když nefotí svatby, inspiruje se procházkami překrásnou Paříži a vychutnává si skvělé jídlo a pití s kamarády.
Instagram @gregfinck

Aisle Society

3-instagramove-ucty-aisle-society

Aisle Society je kolektiv více než 30 svatebních blogů z celého světa, kteřé se spojili a společně vytvořit nový prostor pro vaši svatební inspiraci.
Instagram @aislesociety

2foto

3-instagramove-ucty-2foto

A jako bonus na závěr jsem pro vás vybrala něco z „domova“. Za značkou 2foto stojí mladí fotografové Jirka, Charlota a Zuzana, kteří uloví vaše vzpomínky a uchovají je pro vás navždycky.
Instagram @2foto.cz


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba