PRÁVĚ ČTETE

3 Instagramové účty pro vaši inspiraci

3 Instagramové účty pro vaši inspiraci

Věděli jste, že i na Instagramu najdete hromadu krásné a zajímavé inspirace pro váš svatební den? Dnes vám proto představím 3 instagramové účty z “domova”, které se rozhodně vyplatí sledovat. A to nejen kvůli inspiraci. Plus, nezapomeňte sledovat také @youandme_mag nebo můj osobní Instagram @bylucie.

Baru la photo

3-instagramove-ucty-baru-la-photo

Baru, která stojí za tímto názvem, je portrétní a svatební fotografka, která miluje fotografování při denním světle s přirozenými gesty. Do svých fotografií se snažím vnést francouzskou lehkost, jelikož pár let žila v Paříži. A na její práci je to rozhodně znát.
Instagram @barulaphoto

Severská svadba

3-instagramove-ucty-severska-svadba

Za názvem Severská svadba se ukrývá pár, Bruno a Nina, kteří se seznámili díky fotografii a rozhodli se spojit sily a přinést do svatební fotografie to nejlepší z obou. Líbí se jim přirozený styl, přirozené světlo a jednoduchá atmosféra. Snaží se spojit jemnost ženského pohledu na svět s tým drsnějším mužským.
Instagram @severskasvadba

Ateliér Papaver

3-instagramove-ucty-atelier-papaver

Ateliér Papaver a jeho dvě zakladatelky, Lenka a Monika, se věnují především netradiční květinové floristice a zahradní architektuře. A to je dokonalé spojení.
Instagram @atelierpapaver


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba