PRÁVĚ ČTETE

Piknik Markéty a Michala

Piknik Markéty a Michala

 

S Markétkou jsem se poprvé virtuálně setkala, když jsem na blogu uveřejnila fotky a video z jejich romantické svatby s Michalem, kterou si můžete prohlédnout zde. Jejich obličeje se mi natolik vryli do paměti, že jsem je oslovila na jednom pražském svatebním veletrhu. Neuvědomila jsem si, že já sice jejich tváře znám, ale oni tu mou ne. No a nakonec jsme se setkali konečně i osobně, když jsem Markétě vracela do jejího salonu půjčené svatební šaty z focení pro jarní číslo You&Me, které si můžete prohlédnout zde. Takže hned jak jsem viděla jejich krásný piknik, kterým oslavili své první výročí s Michalem, věděla jsem, že se s vámi o tyto krásné obrázky musím podělit.

Manžela (jak divně mi to slovo zní) jsem potkala už před dvanácti lety. Myslím, že to byla láska na první pohled, ale ani jednoho z nás to v tu chvíli nenapadlo. A tak jsme se neoslovili. Potkali jsme se na dost zvláštním místě pro lidi našeho věku. Bylo mi snad ještě 14, jemu 17 a poprvé jsem ho viděla v knihovně. Já jsem stála ještě v oddělení pro děti, on už v tom pro dospělé. Po pár dnech jsem určitě nezapomněla, ale spíš jsem na to přestala myslet. Stalo se to v březnu a narozeniny mám až v květnu.

 

Bylo mi patnáct a zrovna jsem se šla fotit na občanku, ten den si pořád pamatuji. I co jsem měla na sobě, zrovna jsem milovala fialovou. Michal mě viděl z okna autobusu, vystoupil, doběhl zpátky na zastávku a ukazoval 5 prstů. Říkal – tady, v pět. Nepřišla jsem. Asi jsem se styděla. Čekal, a když jsem nedorazila, rozjel pátrání na Xchatu. Tenkrát to ještě nebylo tak snadné, facebook neexistoval (smích). Ozvala se mu podle popisu moje kamarádka a dala mu číslo na mobil. Zavolal a já jsem si s ním dost překvapená domluvila rande. Shodou okolností jsem musela narychlo pohlídat malou neteř a zase jsem nepřišla. Michal nejspíš ztratil trpělivost a zazvonil u nás doma. To bylo naše první pravé rande a vlastně od toho dne jsme pořád spolu. Už je to třináct let a už to není jen můj Michal, ale i můj manžel.

 

 

Připravili Creative Weddings ve spolupráci s módní stylistkou Gabrielou Horovou, šaty ze salonu Maya, kadeřnicí a vizážistkou Monikou Navrátilovou, floristkou Lucií z Talpaflowers, cukráři z PunkRockCakes a fotografkou Alenou Šreflovou.

 


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

  1. Anonymous

    8 srpna

    Mohu se zeptat kde se dá sehnat piknikový košík a kolo, které je zde zachycené?

    • Lucie

      8 srpna

      Zkusím se zeptat a dám vědět 🙂

    • Anonymous

      9 srpna

      Děkuji.=o)

  2. Úžasné fotky a styling!!! Jen se kochám!

  3. Ema

    8 srpna

    Nádherné fotky a úžasná atmosféra.

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba