PRÁVĚ ČTETE

Kreativní pátek :: freebies pro vaši svatbu

Kreativní pátek :: freebies pro vaši svatbu

Vím, jak moc máte rádi DIY projekty. A také vím, kolik času strávíte hledáním užitečných věcí na internetu. Já často využívám takzvané “freebies“, abych ušetřila nějaký ten čas. Nač vytvářet něco, co už vytvořené bylo a je to tu právě pro vás a váš svatební den? Proto dnes spojíme kreativní s užitečným. Našla jsem pro vás tři užitečné šablony, které ušetří čas i vám. Potřebujete na to jen kvalitnější papír, tiskárnu, nůžky a kreativního ducha.

Pokud přemýšlíte, jakým způsobem očíslujete stoly vašich hostů, možná se vám zalíbí právě tento. Připravila ho Riata z BisfromBrown pro Intimate Weddings. Každé číslo stolu má jinou pastelovou barvu, a stáhnout je můžete zde: stůl 1, stůl 2, stůl 3, stůl 4, stůl 5, stůl 6, stůl 7, stůl 8, stůl 9, stůl 10.

Hledáte zajímavé detaily, které byste chtěli zakomponovat do svatební výzdoby? Tyto retro vlaječky můžete využít hned několika způsoby. Jako míchátka do drinků, zapichovátka do dezertů, přidejte je do vaší květinové výzdoby nebo je jen tak položte na prostírání jako jmenovky. Připravil je Love vs. Design a stáhnout si je můžete zde.

A do třetice tu máme jmenovky. Vytvořila je Amy J pro svůj blog Delightful Distractions a vy si je můžete stáhnout zde. Kromě jmenovek z nich můžete udělat třeba etikety na dárky, děkovací kartičky nebo je vytiskněte na samolepicí papír a můžete si z nich udělat třeba štítky.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba