PRÁVĚ ČTETE

Svatba Klaudie a Pavla | vila Tugendhat, Brno

Svatba Klaudie a Pavla | vila Tugendhat, Brno

klaudia-pavol-01

Když pár spolu dokonale ladí jako Klaudie a Pavel, dokážou vytvořit naprosto úžasnou barevnou paletu pro svůj svatební den. Křehká a jemná pudrově modrá, k tomu výrazná vínově červená. Co říkáte na tuto kombinaci? Mně se neskutečně líbí, stejně jako fotografie Charloty a Jirky 2FOTO.

klaudia-pavol-02  klaudia-pavol-03
klaudia-pavol-04  klaudia-pavol-05
klaudia-pavol-06

Jejich příběh

S Pavlem, byť pocházíme z jednoho města na Slovensku, jsem se seznámila až v Brně přes spolujízdu. Potřebovala jsem se dostat domů a Pavel nabízel jízdu. Jezdila jsem s ním nakonec docela často, hodiny strávené v autě byli skvělým místem na rozhovory o různým tématech. Asi po půl roce se mě odhodlal pozvat na rande, které trvalo asi 4 hodiny a na konci padla i první pusa (úsměv). Od té doby jsme tvořili nerozlučný pár a po nějakém čase přišla řeč i na svatbu a společné bydlení. Asi všechny zklamu, když řeknu, že to nebyla nijaká romantika. Prostě jsme se dohodli, že do dvou let bychom chtěli svatbu. Naše zasnoubení proběhlo stylem “tak se dívám na kalendář našich fotografů a už se jim plní termíny na příští rok, asi bychom se na to měli vrhnout”. Samozřejmě pak proběhla i krásná žádost o ruku s prstýnkem, kde mi můj milý řekl nádherné vyznání.

klaudia-pavol-07
klaudia-pavol-08  klaudia-pavol-09
klaudia-pavol-10
klaudia-pavol-11
klaudia-pavol-12
klaudia-pavol-13  klaudia-pavol-14
klaudia-pavol-15
klaudia-pavol-16  klaudia-pavol-17
klaudia-pavol-18

Plánování a přípravy

Od začátku jsme věděli, že chceme svatbu elegantní, ale hlavně uvolněnou, aby se naši hosté zabavili a oslavili s námi náš svatební den. Co se týče příprav, místo hostiny bylo jednoznačné rozhodnutí. Villa Nečas v Žiline je proslulá svou výtečnou a nápaditou kuchyní a samozřejmě nádherným otevřeným prostorem. Barvy svatby byli pro nás velice jednoduché, já miluji modrou a manžel červenou, takže stačilo vybrat jen ty správné odstíny a šikovnou svatební agenturu. Focení jsme si naplánovali den před svatbou, abychom měli ve svatební den dostatek času na naše hosty, a můžu říct, že to bylo perfektní rozhodnutí. Vila Tugendhat je naše srdeční záležitost a focení v jejich nádherných prostorách bylo krásným zážitkem i díky našim skvělým fotografům Jirkovi a Lotce.

klaudia-pavol-19  klaudia-pavol-20
klaudia-pavol-21  klaudia-pavol-22
klaudia-pavol-23
klaudia-pavol-24
klaudia-pavol-25
klaudia-pavol-27  klaudia-pavol-26
klaudia-pavol-28

Svatební den

Náš svatební den začal snídaní s kamarády v brněnské kavárně a následovala jízda do Žiliny, během které jsme se výborně bavili. Tím, že byl obřad naplánovaný až v pozdních odpoledních hodinách, jsme nakonec měli na všechno dostatek času. Po úspěšném příjezdu na “místo činu” jsme se bez spěchu oblékli a už mě táta vedl k oltáři. Obřad byl osobní a místy i zábavný, došlo i na chvilku matematiky od našeho kněze. Jsem ráda, že nikdo neplakal, ale všichni se usmívali a občas i smáli. Následná zábava pokračovala až do brzkých raných hodin, kde dokonce i babičky odcházeli mezi posledními! Všichni si naši svatbu užívali, hodně se tančilo a my jsme byli šťastní a náš den jsme prožili tak krásně, jak se nám ani nezdálo.

klaudia-pavol-29
klaudia-pavol-30  klaudia-pavol-31
klaudia-pavol-32
klaudia-pavol-33  klaudia-pavol-34
klaudia-pavol-35
klaudia-pavol-36  klaudia-pavol-37
klaudia-pavol-38


fotografie 2foto | šaty nevěsty Marie Mukařovská | make-up & účes Livie Marenčinová | ozdoba do vlasů Tiarra | výzdoba Jedna Radosť | dort Sladkosti pre hostí | svatební hostina Villa Nečas | místo focení Vila Tugendhat




SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba