Nedělní snění

Nedělní snění

Tak jak jsem slíbila (a já se opravdu snažím své sliby plnit) se tu dnes opět setkáváme. Byl to pro mě opravdu dlouhý týden, který mě naučil pár nových věcí, potvrdil několik starých dobrých pravd a posunul mě na místo, kde jsem dnes. To místo ale není cíl. Ještě mám dlouhou cestu před sebou, no doufám a věřím, že si příští rok přesně o tomhle tom čase řeknu, že jsem moc ráda, že jsem se na tuto cestu vydala. „A year from now you will wish you had started today,“ přesně pro tohle jsem se na to všechno dala. Abych se za deset let jednoho dne neprobudila a nelitovala. Proto pokud se chcete někam dostat, většinou to znamená, že musíte začít, musíte se vydat na cestu, musíte se snažit. Jinak to nepůjde. A tak to funguje úplně se vším. Krásnou neděli a rozhodujte se nejen rozumem, ale i srdcem.

Salon //
Svatební salon, nebo spíše zákulisí salonu designérky svatebních šatů. To všechno se skrývá za tímto odkazem.
Boty //
Pro někoho méně, pro jiného více důležitá součást svatebního dne. Vybírejte nejen s ohledem na styl vaší svatby, ale myslete i na to, že ty boty budete mít na nohou téměř celý den.
Objetí //
Nejkrásnější na svatebním dni jsou právě ty chvilky, které si ukradnete jednom sami pro sebe. Objetí, pohledy, pohlazení… získávají úplně jiný rozměr.
Tulipány //
Moje oblíbená sezóna květin právě začíná. Při plánování svatební výzdoby nezapomeňte na květiny. Nemusí jich být hodně, i z mála totiž vykouzlíte vaši dokonalou svatbu.
Nevěsta //
Stačí tak málo. Pozvěte si fotografa k vašim ranním přípravám a jemné svatební portréty nevěsty jsou na světe.


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba