Nedělní snění

Nedělní snění

Je úžasné začít neděli v příjemné společnosti a s výbornou snídani, kterou pro vás někdo připraví. Bonusem je téměř dokonalé jarní počasí (v únoru!), které přímo vybízí k procházce. Vše z tohoto nedělního mini seznamu si mohu odškrtnout a vzhůru do práce. Pro mě totiž nový pracovní týden začíná právě v tento okamžik. Když začínám hledat, vybírat, tvořit a psát právě nedělní snění. Následuje týdenní ediční plán a “to-do” list na další den, protože kapacita mé hlavy a paměť mi už neslouží jako zamlada a povinností neustále přibývá. A tak to bude i tento týden, jen s jedním malým rozdílem. Doufám, že vás moc nezklamu, ale ediční plán budu muset pro tentokrát vynechat a setkáme se zde přesně o sedm dní. Čeká mě totiž jedna velká událost, na kterou čekám už několik let, tak mi držte pěstě, ať vše dopadne jak má. A příští neděli se tu vidíme.

Nevěsta //
Chcete mít i vy krásné svatební portrétovky? Nikam nespěchejte, vyčleňte si na focení více času a vyberte si jen pár rekvizit, ať pak vaše fotografie nepůsobí přeplácaně.
Prstýnek //
Detailů prstýnku na svatební kytici tu už bylo mnoho, některé horší, některé ne tak špatné. No tento záběr byl během tohoto týdne jedním z nejsdílnějších na sociální sítích. Rozhodně oprávněně.
Šaty //
Ach ty šaty… Sama bych měla problém vybrat si ty jedny. Při výběru ale nezapomeňte na jedno důležité pravidlo. A to, že byste se v těch pravých měla cítit příjemně a pohodlně.
Kytice //
Tato kombinace, tato kytice a víceméně celá tato svatba mě tento týden naprosto dostala. Pokud se vám líbí právě tato barevná kombinace, určitě se podívejte i na další fotografie.
Sorbet //
A dnešek zakončíme receptem na osvěžující sorbet z granátového jablka a šumivého vína. Pokud jsem vám udělala chutě, nezapomeňte se podívat i na video-postup jak na to.


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba