PRÁVĚ ČTETE

Veronika a Luděk :: svatba od Kamily Hojníkové ...

Veronika a Luděk :: svatba od Kamily Hojníkové – Photo Kihary

Okouzlující den šarmantního a milujícího se páru. Napsala mi do emailu Kamila Hojníková, která tuto zajímavou svatbu fotila. A takto to viděla ona:
Uvolněná a přesto skvěle zorganizovaná svatba v doprovodu nádherných koní, z nichž jeden patřil přímo nevěstě. Dovezl ji až k oltáři a okruh cvalem po nádvoří neopakovatelně zapůsobil. Obřad za doprovodu živé hudby se nesl, jak jinak, v duchu lásky a romantiky, při gratulacích pak také dojemně.

Během celé oslavy byl slyšet dětský smích, hosté se bavili a vtaženi do veselé zábavy byli i někteří dodavatelé. Jídlo výtečně chutnalo a dovršením byl úžasný dort s trubičkami v čokoládě a originálními náplněmi, jako je např. italský krém s příchutí červeného pomeranče. Nechyběl ani carving (vyřezávaný dekor do ovoce). Byl to prostě okouzlující den šarmantního a milujícího se páru.

Svatební fotografie: Kamila Hojníková – Photo Kihary / Šaty nevěsty a oblek ženicha: Svatební salon Caxa / Květiny: Salon květin, Olomouc / Výzdoba stolů a catering: A Basta!, Olomouc / Svatební dort: Jaroslav Klár / Obřad: nádvoří zámku Náměšť na Hané 


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba