Nedělní snění

 

Tuto neděli bych nazvala jako skutečnou neděli po velmi dlouhé době. Nebo možná ještě jako mailovou neděli, jelikož se chystám probojovat se všemi těmi emaily, na které jsem v posledních měsících neměla čas. Buď bych potřebovala naklonovat, nebo si najmout velmi šikovnou asistentku. Jarním číslem You&Me jsme konečně přivolali jaro a já si ho užívám plnými doušky. Rozhodla jsem se reorganizovat balkon a udělat si na něm pohodlný letní pracovní koutek. Tento týden jsem úspěšně začala tím, že jsem zasadila mé oblíbené květiny a jsem hodně zvědavá, jestli je dokážu vypěstovat tak, aby mohly zdobit nejen balkon ale i vázu doma. Celou sobotu jsem strávila na druhé straně objektivu, co si dopřeji ve frekvenci tak maximálně jednou za rok, protože nejsem zrovna z těch, co by byli rádi foceni. A opět jsem si to potvrdila. Přece jen raději tvořím za objektivem. Ale včerejší den byl i tak jeden z těch nezapomenutelných. Díky skvělé atmosféře a týmu šikovných lidí, které mám tu čest znát. A tak se už nyní můžete těšit na to, co vzniklo spoluprací Radostinky, Veru a Mišáka Horejšových, Martinky z Probuď labuť a pár skvělých kousků z Lindexu (a velký dík mé Jance k tomu.)

 

:: Dnes :: se naučíme, jak originálně poděkovat vašim hostům. Zkuste třeba cokoliv, co si doma zasadí a pokvete jim to přesně tak, jak krásně pokvete i vaše láska.
:: Prozářené :: svatební fotografie sluníčkem. Už se těším na další letní sezonu. Vypadá to tak, že venkovních obřadů pomaličku přibývá i u nás.
:: I takhle :: se dá vylepšit pozadí na místě, kde jste se rozhodli mít svatební obřad. Postačí na to pár metrů látky, krepový papír, nebo třeba širší stuhy.

:: Decentní :: ale přesto nápaditá svatební obuv. Bílá má své kouzlo, ale barevné botky využijete například i po svatbě.

:: Miluji :: jiřiny a proto jsem moc ráda, že se opět dostávají jak do květinářství, tak i do svatebních kytic. Vybrali byste si je jako vaše svatební květiny?
:: Zpestřete :: svatební menu vašim hostům něčím, co je v daném okamžiku mile potěší. Třeba drobnou kytičkou.

:: V jednoduchosti :: je krása a taky síla okamžiku. Stačí obyčejný hladký dort a několik krásně rozkvetlých květin z vaší svatební kytice.

beach wedding gown


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba