PRÁVĚ ČTETE

{Svatební průvodce} Splendor

{Svatební průvodce} Splendor

Už několik měsíců se s vámi chci podělit o tento skvělý zážitek. Když jsem na focení pro You&Me hledala make-up a vlasovou stylistkou, ani jsem netušila, na jaký poklad jsem to narazila. Milá, veselá, pořád usmátá a hlavně, naše krevní skupina – Olívie nebo pokud chcete Splendor.sk.
Olívie vás, jak sama říká, ráda provede světem ženské krásy. Žena je pro ní způsobem realizace, protože každá žena je krásná, ale ne každá si to uvědomuje. Působí jako profesionální vizážistka, poskytuje služby na nejvyšší úrovni, co můžu jenom potvrdit, včetně vlasového a módního stylingu pro svatby i pro profesionální focení a různé jiné příležitosti. Absolvovala řadu certifikovaných kurzů, seminářů a workshopů. Také vám ráda pomůže, pokud se chcete cítit atraktivněji a sebejistěji, ale nevíte, jak na to. Spokojená klientka je pro ní tím největším zadostiučiněním, a proto na sobě neustále a pořád pracuje.

Co víc k tomu dodat. Spolupráce s Olivií na focení, které si můžete prohlédnout zde, byla více než příjemná a já ji musím chválit, kudy chodím. Je vždy překvapením, když skládáte tým z lidí, kteří se předtím nikdy v životě neviděli, jak si “sednou“. To, jak se budou cítit a jak se jim bude všem spolupracovat, odráží celkový výsledek. A ten náš byl pohádkový. Proto pokud hledáte šikovnou, spolehlivou, profesionální vizážistku a vlasovou stylistkou nejenom na svou svatbu, ale na každou důležitou událost ve svém životě, Olivie bude pro vás tou správnou volbou. Pro více informací navštivte její webové stránky, nebo se třeba podívejte na její Facebook.



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba