PRÁVĚ ČTETE

{Rozdáváme} Perfektní účes od Schwarzkopf

{Rozdáváme} Perfektní účes od Schwarzkopf

Svatební účes by měl být ve váš velký den dokonalý. Ať už se rozhodnete pro perfektně vyčesané vlasy do uzlu, střapatější účes, avšak dokonale upevněn, nebo krásné volně padající vlny, vaše vlasy by měly vypadat co nejzdravěji. Proto je dobré o vlasy poctivě pečovat. Důležité jsou jak pravidelné návštěvy svého oblíbeného kadeřnictví, tak i každodenní péče doma. Počínaje vyživujícím šamponem a kondicionérem, maskou na vlasy a přípravkami na styling, ale hlavně přípravkami na ochranu vlasů, pokud si vlasy žehlíte nebo natáčíte, podobně jako já. No a dnes jsme pro vás společně se Schwarzkopfem připravili soutěž o pár produktů, které vám na této důležité cestě k dokonalé hřívě určitě pomohou. 
Když si pan Hans Schwarzkopf vyučený drogista v roce 1898 otevřel v Berlíně malou drogerii, kde nechybělo ani oblíbené oddělení s parfémy, nikdy by si neřekl, že se tato firma stane jedním z nejvýznamnějších výrobců produktů vlasové péče na světě. A už vůbec by nepředpokládal, že se o něm bude jednoho dne psát na svatebním blogu. No a právě v těchto dnem probíhají na území České Republiky „Týdny krásy“ se značkami Schwarzkopf & Henkel, tak pokud by vás zajímalo, čeho přesně se týkají, více informací naleznete zde.
Budeme soutěžit o balíček, do kterého společnost Schwarzkopf nabalila šampon a pěnu Ultimate Volume značky Gliss Kur, lak a tužidlo Taft Volume a modelovací gumu Taft Looks. No a na to, abyste se do soutěže zapojili, je potřeba podívat se na stránky Schwarzkopf, trochu si to tam proklikejte, protože tam najdete několik užitečných typů a rad o tom, jak správně pečovat o své vlasy. A já se budu těšit na vaše komentáře o tom, jaký účes by jste ráda vyzkoušela, případně jaký účes budete mít ve váš svatební den. Pokojně sdílejte tuhle soutěž prostřednictvím Facebooku, a možná tím uděláte někomu radost. 
Nezapomeňte se podepsat, případně uvést emailovou adresu, abych vás mohla v případě výhry kontaktovat. Výherce bude vyhlášen příští týden v pátek, tedy 21. září. Těším se na vaše komentáře.
A tu je můj výběr. Miluji uhlazené, ale i jemně zvlněné vlasy, alá tyto skvostné dámy:

images:: Schwarzkopf


  1. já jsem si na svou svatbu vybrala rozpuštěné vlasy s velkými vlnami a věnečkem z květin..bereme se v červnu 2013 v lese a musím vypadat jako víla 🙂

  2. Anonymous

    14 září

    Tak svatba á la Veronikanikanika zní skvěle:) (třeba se tu potom objeví fotky:) Taky se bereme v červnu 2013 a na zřícenině hradu, bude to celé (snad) pěkně dobové, veterány, já šaty i účes ve stylu 20. – 30.let… Pěkně vintage:) Jinak tyhle stránky jsou plné inspirace, takže díky, Lucie:)
    Inulka

  3. Anonymous

    14 září

    Já mám hrozně ráda rozpuštěné vlasy a velké vlny á la příroda. Bohužel moje vlasy jsou jemné, a tak bych po 10 minutách vypadala jako zmoklá slepička :). Na druhém místě jsou u mě účesy á la Tymošenko, které se také začínají objevovat jako účesy svatební (sama jsem ho na svatbě měla, vzadu zakomponovaná hortenzie stejná jako na svatební kytici). Výhoda je, že vám to vydrží celý den a celou noc tam, kde má :)Z těch co jsou tady teda vede ten prostřední 🙂
    Vendula

  4. Anonymous

    17 září

    Dobrý den Lucie,
    proklikala jsem se na stránkách Schwarzkopf až k mikádům a pořád přemýšlím, jestli do toho sestřihu jít. 🙂 Mám vlasy pod ramena, takže zas taková změna by to nebyla, tedy ne změna délky o 30 cm… Vždycky jsem ale měla dlouhé vlasy, tak mě láká změna. 🙂 Svtabu plánujeme až za pár let, tak kdybych se rozmyslela, třeba bych si ještě nechala vlasy na svatbu dorůst do nějakých pěkných vlnek nebo polodrdolu :).
    Těším se na další příspěvek, Jiřka

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba