Nedělní snění

Příjemné nedělní odpoledne. Už hodnou chvíli přemýšlím nad tím, jak bych shrnula tento týden. Kromě toho, že přípravy dalšího čísla našeho časopisu jsou v plném proudu a postupně dáváme dohromady jednotlivé focení a kousky skládačky nám krásně do sebe zapadají, pomaličku nám odchází léto a mně za ním začíná být trochu smutno. Z výkladů obchodů na nás mívají figuríny v podzimně/zimním módním stylingu, já mám na nohách pořád sandály a obcházím tyto výklady velikým obloukem. Možná i proto, že moje letošní návštěva teplých krajin mě teprve čeká a rozhodne proto, že na sebe strašně nerada navlékám několik vrstev oblečení. Tak jsem ve snad úplně posledním letně-výprodejovém koutku ukořistila několik kousků, které rozhodně ještě letos využiji a už se toho nemohu dočkat. I když si ještě nějaký ten měsíc počkám. Nejdřív přeci povinnosti a teprve pak vytoužená zábava.
 

{Další} zajímavě řešené svatební šaty. Nemusí být zákonitě ze svatebního salonu, když vám padnou jako ulité.
{Ty} jsou, co? Takovéto krásné střevíčky by mi možná bylo líto nosit běžně do práce, ale na svatbu jsou jako stvořeny. No, možná pak i do té práce.
{Taky} milujete rána, když budík nezazvoní, povinnosti vás netahají z postele a vy se můžete probudit vedle sebe, dívat se do očí jeden druhému a užívat si tu pohodu?
{Zabalte} svým svatebním hostům krásně prostřené místo u svatební tabule. A snad se k nám někdy v budoucnu dostane i barevně sladěné nádobí. 
{Přímo} pohádkový podvazek pro nevěstu. Jemný jako pavučinka, ale kouzelně dokonalý.
{Jedna} malá rada na příští léto. Pokud budete mít svatbu alá zahradní párty, není lepší způsob, jak udržet nápoje dokonale vychlazené.
{S podobným} vývazkem jste se už určitě setkali i v našich končinách.  Ale tahle barevná kombinace mně dnes naprosto dostala.


  1. Skvělý, nápaditý blog! 🙂

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba